FoodisGood

שיתוף ב whatsapp


נאן – לחם הודי שטוח במחבת

על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה  

המתכון של "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה" ללחם הודי שנקרא "נאן", לחם קל להכנה וטעים לאללה שמכינים במחבת עם יוגורט, זעתר וכל טוב. ניתן להכין את הנאן גם מ- 50% קמח מלא או כוסמין.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 30 דקות

    20 דקות

    50 דקות

  • 8 לחמי נאן

מצרכים למתכון

2 כפיות שמרים יבשים

1 כפית סוכר

1/2 כוס מים

3 כוסות קמח (מומלץ 50% קמח מלא / כוסמין)

1/2 כפית מלח

1/4 כוס שמן קנולה

1/2 כוס יוגורט יווני טוב

1 ביצה

3 כפות זעתר / אורגנו טרי קצוץ (לא חובה)

הוראות הכנה

בקערה קטנה לערבב: שמרים, סוכר ומים ולתת לזה לנוח 2 דקות.

להוסיף שמן, יוגורט וביצה ולערבב.

בקערה בינונית נפרדת לערבב כוס קמח ומלח.

לאחד את 2 הקערות ע"י הוספת קערת הנוזלים לקערת הקמח בהדרגתיות ותוך כדי ערבוב.

להמשיך להוסיף את שאר הקמח וללוש בידיים כ- 3 דקות עד שנוצר כדור בצק אחיד.

לתת לבצק לתפוח בקערה מכוסה עם מגבת כ- שעה.

לחלק ל-8 כדורים, לרדד אותם לעיגולים.

לשים מעט שמן זית במחבת, להניח את הנאן, להוסיף מעל זעתר טרי קצוץ, כאשר יש בועות להפוך לצד שני לעוד דקה בערך.

בתאבון..

אולי יעניין אותך...

10 דירוגים וחוות דעת

טטיאנה

יצא מצויין

ענת

נראה טוב
מעדיפה בלי שמרים. יש אפשרות לוותר עליהם?
תודה

יפה

יצא טעים מאוד מאוד ההוספות גם טימין

ויקי

יצא מעולה, תודה רבה!

ל. ב

מתכון מדהים. יצא טעים בטירוף.

עינת

לא יצא לי מוצלח ועשיתי כפי שרשום הבצק לא אכיל

גלעד

1. על איזה חום מתגנים את הלחם ?
2. האם אפשר לוותר על הביצה \ להחליף במשהו אחר ?

רויטל

שמתי בדיוק את אותם כמויות ובאותו הסדר..יצא לי בצק דליל זה הגיוני?

בת-חן סטודיו לבישול ואפיה

ניתן לוותר על היוגורט ע"מ שיהיה פרווה, מבטיחה שיוצא גם טעים…בהצלחה!

Lea Siman-tov Bokovza

מה אפשר להשים במקום יוגורט? שיהיה פרווה?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.