מתכון למעורב ירושלמי ביתי

על ידי מני רחמים  

כשרוצים להשקיע במנה משביעה, מזינה וטעימה, מעורב ירושלמי יעשה את העבודה. מתכון קל וטעים במיוחד למעורב ירושלמי שכל אחד יכול להכין.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 20 דקות

    15 דקות

    35 דקות

  • מנה זוגית

מצרכים למתכון

300 גרם כבד עוף (צלוי מטעמי כשרות)

300 גרם חזה עוף טרי

300 גרם לבבות עוף

100 גרם טחול

2 בצלים גדולים פרוסים לאורך

כף גדושה כמון

חצי כפית פפריקה מתוקה

קמצוץ פפריקה חריפה

רבע כפית כורכום

חצי כפית מלח

הוראות הכנה

מתחילים בניקיון טוב של כל מרכיבי המעורב, דגש מיוחד על ניקיון הלבבות.

לאחר ניקיון יסודי חותכים את כל הבשרים לקוביות.

משתמשים במחבת גדולה וכבדה ובה מחממים שמן זית ומתחילים לטגן את הבצל.

כשהבצל מזהיב מוסיפים למחבת את הלבבות ומטגנים יחד עם הבצל כ-3 דקות.

כעת מוסיפים את הכבדים והטחול יחד עם כל התבלינים, מערבבים בעדינות ומטגנים הכל יחדיו כ-10 דקות.

כשהבשרים מוכנים, המעורב מוכן. מגישים חם חם עם מעט שמן זית מעל. אל תשכחו את הפיתות, החומוס וסלט הירקות הטרי. בתאבון.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

חופית

22/02/2016

אין על המתכונים של מני

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00