
הוראות הכנה
מתחילים בניקיון טוב של כל מרכיבי המעורב, דגש מיוחד על ניקיון הלבבות.
לאחר ניקיון יסודי חותכים את כל הבשרים לקוביות.
משתמשים במחבת גדולה וכבדה ובה מחממים שמן זית ומתחילים לטגן את הבצל.
כשהבצל מזהיב מוסיפים למחבת את הלבבות ומטגנים יחד עם הבצל כ-3 דקות.
כעת מוסיפים את הכבדים והטחול יחד עם כל התבלינים, מערבבים בעדינות ומטגנים הכל יחדיו כ-10 דקות.
כשהבשרים מוכנים, המעורב מוכן. מגישים חם חם עם מעט שמן זית מעל. אל תשכחו את הפיתות, החומוס וסלט הירקות הטרי. בתאבון.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












1 דירוגים וחוות דעת
חופית
אין על המתכונים של מני