
הוראות הכנה
מתחילים בניקיון טוב של כל מרכיבי המעורב, דגש מיוחד על ניקיון הלבבות.
לאחר ניקיון יסודי חותכים את כל הבשרים לקוביות.
משתמשים במחבת גדולה וכבדה ובה מחממים שמן זית ומתחילים לטגן את הבצל.
כשהבצל מזהיב מוסיפים למחבת את הלבבות ומטגנים יחד עם הבצל כ-3 דקות.
כעת מוסיפים את הכבדים והטחול יחד עם כל התבלינים, מערבבים בעדינות ומטגנים הכל יחדיו כ-10 דקות.
כשהבשרים מוכנים, המעורב מוכן. מגישים חם חם עם מעט שמן זית מעל. אל תשכחו את הפיתות, החומוס וסלט הירקות הטרי. בתאבון.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
חופית
22/02/2016
אין על המתכונים של מני

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!