סלסילות קדאיף במילוי פיצוחים ופירות יבשים

על ידי המתכונים של ריקי גבאי  , , ,

הקינוח המושלם לכל ארוחה, קל להכנה, מרשים וטעים. סלסילות קדאיף ממולאות במגוון אגוזים ופירות יבשים בסילאן. קינוח מתוק וטעים במיוחד. ניתן להכין גם פרווה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

  • כ-15 סלסילות

מצרכים למתכון

לסלסילות קדאיף

חבילת שערות קדאיף

כוס חמאה / מחמאה מומסת

כפית אבקת סוכר

לפיצוחים בסילאן

חופן משמשים קצוצים

חופן תאנים מיובשות קצוצות

חופן חמוציות / צימוקים בהירים

חופן אגוזי מלך קצוצים גס

חופן שקדים פרוסים

חופן קשיו קצוצים גס

חופן פיסטוקים וקצוצים גס

3 כפות סילאן

הוראות הכנה

את שערות הקדאיף נקרע ונפריד עם הידיים.

נעביר לקערה גדולה, נוסיף לקערה חמאה או מחמאה מומסת ואבקת סוכר ונערבב היטב לציפוי כל השערות.

נשתמש בתבניות שקעים מסיליקון - לתחתית כל תבנית נהדק את שערות הקדאיף וניצור צורת סלסילה קטנה.

נאפה את סלסילות הקדאיך בתנור חם על 180 מעלות כ-20 דקות, עד להזהבה.

בינתיים נטבן במחבת גדולה את כל הפיצוחים והפירות היבשים עם הסילאן עד לציפוי, טיגון על אש בינונית של 2-3 דקות ולא יותר.

כשתחתיות הקדאיף מוכנות נוציא אותן מהתנור, נחלץ מהתבנית ונמלא כל סלסילה בפירות יבשים ופיצוחים.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

יהודית

17/04/2017

אפשרי להקפיא??

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00