
קבבוני בקר עסיסיים עם תפוחי אדמה ובטטה
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) בשר, מתכונים ללא גלוטן, עיקריות
קבבוני בקר עסיסיים שטוגנו עם בצל, תפוחי אדמה ורצועות בטטה וכל זאת ברוטב עגבניות טעים. תבשיל קל להכנה ומושלם לארוחת צהריים.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
-
20 דקות
50 דקות
1 שעה 10 דקות
- 3-4 סועדים
הוראות הכנה
הכנת הקבבונים
נערב יחדיו את כל מצרכי הקבבונים לתערובת אחידה וניצור כ-16 קבבונים בגודל בינוני.
נסדר על צלחת ונניח במקרר עד לאחר הכנת התבשיל
הכנת התבשיל
בסיר רחב נחמם שמן ובו נטגן את הבצל עם הקבבונים על אש בינונית, כ- 7 דקות טיגון.
נוסיף לסיר את תפוחי האדמה והבטטות, נוסיף גם תבלינים, נערבב ונבשל עוד כ- 5 דקות.
כעת נוסיף לסיר רסק עגבניות ומים, נבחוש היטב אך בעדינות, נכסה את הסיר ונבשל על אש בינונית כ- 35 דקות, עד להסמכת הרוטב.
שיתוף >>
4 דירוגים וחוות דעת
מעיין תומר
08/04/2020
מתכון מעולה!!!
מירב
26/09/2017
מתכון מוצלח מאוד ! לא היה לי אגוז מוסקט ובהרט בבית אז עשיתי בלי . ועדיין יצא מדהים!
שרה
14/07/2016
האם צריך לכסות את הסיר כשמבשלים במשך 35 דקות?
נלי
08/03/2016
מתכון מושלם!!

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!