FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת קרמבו חלבית גבוהה

על ידי Sagit Malki  

עוגה מושלמת ליום הולדת וגם לסוף שבוע - מתכון לעוגת קרמבו חגיגית וגבוהה שכל אחד יכול להכין. מתאימה לילדים וגם למבוגרים.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 25 דקות

    25 דקות

    50 דקות

  • תבנית 24 עגולה

מצרכים למתכון

לתחתית

5 ביצים L מופרדות

1/2 כוס סוכר

1 אינסטנט פודינג שוקולד

כפית נס קפה

למילוי

1 אינסטנט פודינג וניל

2 כפות גדושות גבינה לבנה 5% (סימפוניה טבעית)

1/3 כוס חלב

2 גביעי שמנת מתוקה

לציפוי

1 שמנת מתוקה

2 חפיסות שוקולד מריר

כפית תמצית וניל

הוראות הכנה

הכנת התחתית

בקערת המיקסר עם וו הקצפה נקציף את החלבונים לקצף לבן. נוסיף לקערה סוכר בהדרגה ונמשיך להקציף לקצף אוורירי.

נוריד למהירות הקצפה נמוכה ונוסיף את החלמונים בזה אחר זה.

לאחר מכן נוסיף אינסטנט פודינג שוקולד וכפית נס קפה. נמשיך להקציף על רק עד לאיחוד.

נשמן תבנית 24, ניצוק את בלילת התחתית לתבנית ונאפה בתנור חם על 170 מעלות 25-30 דקות.

נוציא את העוגה מהתנור ונצנן כחצי שעה. העוגה תצנח, זה בסדר.

הכנת המילוי

בקערת המיקסר נקציף יחדיו 2 שמנת מתוקה עם אינטסנט וניל, חלב וגבינה עד לקבלת קרם יציב.

ניצוק את הקרם על גבי העוגה בתבנית ונשטח.

הכנת הציפוי

בבן מארי או במיקרוגל נחמם שמנת מתוקה, נשבור לתוך השמנת החמה השוקולד ונערבב היטב עד לקבלת קרם מבריק וללא גושים.

נוסיף את תמצית הוניל ונערבב היטב. ניתן לשוקולד מנוחה של חצי שעה בטמפרטורת החדר.

ניצוק את ציפוי השוקולד מעל לשכבת הקרם.

נעביר את העוגה לצינון במקרר למשך לילה שלם.

1 דירוגים וחוות דעת

סתיו

ללא גלוטן, זה נהדר!
תודה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן