מתכון לקבב כבש על מקל

על ידי שף בני בן-דוד  

עונת המנגל החלה ואיך אפשר בלי קבב כבש איכותי וריחני? מתכון טעים במיוחד לקבב כבש עם שומן כבש ופיסטוקים, מעדן אמיתי.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 20 דקות

    10 דקות

    30 דקות

  • 20-30 קבבים

מצרכים למתכון

1 ק"ג בשר כבש טחון פעמיים

150 גרם שומן כבש טחון

מלח, פלפל שחור טחון טרי

תבלין ראס אל חנות

בהרט

300 גרם פיסטוק חלאבי לא קלוי, קצוץ

3 יחידות בצל לבן קצוץ דק דק

צרור פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

בקערה גדולה נערבב את בשר הכבש עם שומן.

נוסיף לקערה את שאר מצרכי הקבב.

ניצור צורת קבב מוארכת ונשפד על מקלות שיפוד קטנים.

נעלה את הקבבים על גריל פחמים ונצלה 2-3 דקות מכל צד.

מומלץ לאכול בעודו חם.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00