
תבשיל עדשים עם המון ירקות • טעים, טעים, טעים!
על ידי מיכל מבשלת טבעוני מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, סלטים וירקות, תוספות
מתכון לתבשיל עדשים עם אורז וירקות ברוטב עגבניות. תבשיל מהביל מלא בוויטמינים, בריא ומזין והכי חשוב - משביע! מתאים מאוד כתוספת לארוחה אך יכול בהחלט לשמש כארוחה בפני עצמו.
- תבשיל בינוני
הוראות הכנה
בסיר גדול מטגנים בצל לבן וסגול עם שום עד שהבצל הופך שקוף.
מוסיפים למחבת את כל שאר הירקות הקצוצים וגם את האורז והעדשים.
מוסיפים את כל מצרכי התבלון ומערבבים היטב.
מבשלים עד שהכל מתרכך ודי מתאחד, מערבבים מדי פעם עם כף עץ כדי שהתחתית לא תידבק.
אפשר להשאיר את התבשיל נוזלי או להסיר את המכסה על מנת לצמצם נוזלים ובכך לקבל תבשיל סמיך יותר עם פחות רוטב.
בבסיסו התבשיל מכיל עדשים וגם אורז אך אפשר לוותר עם האורז.
מבחינת ירקות - אין ירקות חובה וניתן להשמיט או להוסיף איזה ירקות שאוהבים שאינם במתכון.
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











