Refresh

This website www.foodisgood.co.il/recipe/lotus-cream-cake/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת קרם חלב מרוכז ופירורי לוטוס

על ידי מתוק לי  

פצצה של מתיקות לאוהבי הלוטוס - מתכון לעוגת קרם חלב מרוכז מקצועית עם שכבות פירורי ביסקוויטים לוטוס. עוגה מרשימה ומקצועית.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 40 דקות

    40 דקות

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

לקרם

2 שמנת מתוקה 38% שומן

כוס חלב מרוכז

לביסקוויטים

300 גרם עוגיות לוטוס

100 גרם חמאה מומסת

תוספות

10 תותים שלמים (או כל פרי אחר)

חבילת ג'לי פירות בטעם אהוב

כלים

תבנית קפיצית 26

רינג 24

הוראות הכנה

נרסק את עוגיות הלוטוס ונערבב היטב עם חמאה מומסת.

בתוך תבנית 22 נניח רינג 20 ובתוכו נבנה את שכבות העוגה.

נתחיל ב-1/3 מכמות עוגיות הלוטוס אותן נשטח לתחתית התבנית.

בקערת מיקסר נקציף יחדיו חלב מרוכז ושמנת מתוקה עם לקרם תפוח ויציב.

מעל לעוגיות הלוטוס נשפוך שכבה אחידה מקרם החלב.

נמשיך עם שכבת פירורי לוטוס, קרם ושוב פירורי לוטוס.

לסיום נוציא את הרינג מהתבנית ונשפוך את שארית קרם החלב שנותר מעל לעוגה וגם בצדדים.

נעביר את העוגה למקפיא למשך הלילה.

לאחר לילה הקפאה נוציא את העוגה, נכין ג'לי לפי הוראות היצרן ונשפוך על גבי העוגה. נפזר כמה פרוסות תותים או פרי אחר ונכניס למקרר להתייצבות.

נאחסן את העוגה במקרר או במקפיא עד להגשה.

1 דירוגים וחוות דעת

קרינה

האם ניתן להכין עם פתי בר את המתכון או אפילו אם להכין עם לוטוס אז אפשר רק ליטבול את הביסקוויטים בחלב בלי לרסק את העוגיות עם החמאה המומסת?ובתמונה בין השכבות רואים פירות למה במתכון לא מופיע מתי לשים?ובאילו פירות מדובר תודה רבה.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן