עוגת קרם חלב מרוכז ופירורי לוטוס

על ידי מתוק לי  

פצצה של מתיקות לאוהבי הלוטוס - מתכון לעוגת קרם חלב מרוכז מקצועית עם שכבות פירורי ביסקוויטים לוטוס. עוגה מרשימה ומקצועית.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 40 דקות

    40 דקות

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

לקרם

2 שמנת מתוקה 38% שומן

כוס חלב מרוכז

לביסקוויטים

300 גרם עוגיות לוטוס

100 גרם חמאה מומסת

תוספות

10 תותים שלמים (או כל פרי אחר)

חבילת ג'לי פירות בטעם אהוב

כלים

תבנית קפיצית 26

רינג 24

הוראות הכנה

נרסק את עוגיות הלוטוס ונערבב היטב עם חמאה מומסת.

בתוך תבנית 22 נניח רינג 20 ובתוכו נבנה את שכבות העוגה.

נתחיל ב-1/3 מכמות עוגיות הלוטוס אותן נשטח לתחתית התבנית.

בקערת מיקסר נקציף יחדיו חלב מרוכז ושמנת מתוקה עם לקרם תפוח ויציב.

מעל לעוגיות הלוטוס נשפוך שכבה אחידה מקרם החלב.

נמשיך עם שכבת פירורי לוטוס, קרם ושוב פירורי לוטוס.

לסיום נוציא את הרינג מהתבנית ונשפוך את שארית קרם החלב שנותר מעל לעוגה וגם בצדדים.

נעביר את העוגה למקפיא למשך הלילה.

לאחר לילה הקפאה נוציא את העוגה, נכין ג'לי לפי הוראות היצרן ונשפוך על גבי העוגה. נפזר כמה פרוסות תותים או פרי אחר ונכניס למקרר להתייצבות.

נאחסן את העוגה במקרר או במקפיא עד להגשה.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

קרינה

22/08/2016

האם ניתן להכין עם פתי בר את המתכון או אפילו אם להכין עם לוטוס אז אפשר רק ליטבול את הביסקוויטים בחלב בלי לרסק את העוגיות עם החמאה המומסת?ובתמונה בין השכבות רואים פירות למה במתכון לא מופיע מתי לשים?ובאילו פירות מדובר תודה רבה.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00