
מצרכים למתכון
לקרם
2 שמנת מתוקה 38% שומן
כוס חלב מרוכז
לביסקוויטים
300 גרם עוגיות לוטוס
100 גרם חמאה מומסת
תוספות
10 תותים שלמים (או כל פרי אחר)
חבילת ג'לי פירות בטעם אהוב
כלים
תבנית קפיצית 26
רינג 24
הוראות הכנה
נרסק את עוגיות הלוטוס ונערבב היטב עם חמאה מומסת.
בתוך תבנית 22 נניח רינג 20 ובתוכו נבנה את שכבות העוגה.
נתחיל ב-1/3 מכמות עוגיות הלוטוס אותן נשטח לתחתית התבנית.
בקערת מיקסר נקציף יחדיו חלב מרוכז ושמנת מתוקה עם לקרם תפוח ויציב.
מעל לעוגיות הלוטוס נשפוך שכבה אחידה מקרם החלב.
נמשיך עם שכבת פירורי לוטוס, קרם ושוב פירורי לוטוס.
לסיום נוציא את הרינג מהתבנית ונשפוך את שארית קרם החלב שנותר מעל לעוגה וגם בצדדים.
נעביר את העוגה למקפיא למשך הלילה.
לאחר לילה הקפאה נוציא את העוגה, נכין ג'לי לפי הוראות היצרן ונשפוך על גבי העוגה. נפזר כמה פרוסות תותים או פרי אחר ונכניס למקרר להתייצבות.
נאחסן את העוגה במקרר או במקפיא עד להגשה.
קרינה
האם ניתן להכין עם פתי בר את המתכון או אפילו אם להכין עם לוטוס אז אפשר רק ליטבול את הביסקוויטים בחלב בלי לרסק את העוגיות עם החמאה המומסת?ובתמונה בין השכבות רואים פירות למה במתכון לא מופיע מתי לשים?ובאילו פירות מדובר תודה רבה.