
הוראות הכנה
נרסק את עוגיות הלוטוס ונערבב היטב עם חמאה מומסת.
בתוך תבנית 22 נניח רינג 20 ובתוכו נבנה את שכבות העוגה.
נתחיל ב-1/3 מכמות עוגיות הלוטוס אותן נשטח לתחתית התבנית.
בקערת מיקסר נקציף יחדיו חלב מרוכז ושמנת מתוקה עם לקרם תפוח ויציב.
מעל לעוגיות הלוטוס נשפוך שכבה אחידה מקרם החלב.
נמשיך עם שכבת פירורי לוטוס, קרם ושוב פירורי לוטוס.
לסיום נוציא את הרינג מהתבנית ונשפוך את שארית קרם החלב שנותר מעל לעוגה וגם בצדדים.
נעביר את העוגה למקפיא למשך הלילה.
לאחר לילה הקפאה נוציא את העוגה, נכין ג'לי לפי הוראות היצרן ונשפוך על גבי העוגה. נפזר כמה פרוסות תותים או פרי אחר ונכניס למקרר להתייצבות.
נאחסן את העוגה במקרר או במקפיא עד להגשה.
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
קרינה
22/08/2016
האם ניתן להכין עם פתי בר את המתכון או אפילו אם להכין עם לוטוס אז אפשר רק ליטבול את הביסקוויטים בחלב בלי לרסק את העוגיות עם החמאה המומסת?ובתמונה בין השכבות רואים פירות למה במתכון לא מופיע מתי לשים?ובאילו פירות מדובר תודה רבה.

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!