
לביבות פסטה וגבינות מלוחות
על ידי רותי אזולאי מהמטבח באהבה מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, קציצות
מתכון ללביבות פסטה או ספגטי בסגנון חופשי, לביבות שמכינים ממצרכים שיש בבית עם כל סוג של פסטה ועם כל סוג של גבינה שיש בבית. לביבות קלות, קראנצ'יות וטעימות.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
-
10 דקות
15 דקות
25 דקות
- 12-15 לביבות
הוראות הכנה
לאחר בישול הפסטה נסנן מנוזלים ונצנן לטמפרטורת החדר.
בינתיים נערבב בקערה גדולה גבינות, ביצה, אבקת אפייה מלח ופלפל ונטרוף לבלילה אחידה.
את הפסטה שהספיקה להתקרר מעט נעביר לקערת הגבינות ונערבב היטב, אם השתמשנו בספגטי ארוכים נחתוך אותם לרבעים בעזרת מספריים.
נחמם מחבת טפלון או מחבת רגילה עם מעט שמן ובעזרת כף ניצוק לביבות למחבת החמה.
נטגן את הלביבות משני הצדדים עד להשחמה.
הלביבות ניתנות לשדרוג כמעט עם כל מצרך שיש בבית: פטריות, תירס, זיתים, רוטב פיצה ועוד..
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!