מצרכים למתכון
חמאה לשימון התבנית
סוכר לפיזור בתבנית
600 גרם דובדבנים מגולענים
4 ביצים שלמות
1/2 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
3/4 כוס קמח + כף לפי הצורך
1/4 כפית תמצית וניל
1 כוס חלב
2 כפות חמאה מומסת
הוראות הכנה
נשמן תבנית פאי בחמאה ונפזר סוכר על תחתית התבנית.
נסדר את הדובדבנים בתבנית הפאי.
בקערה נערבב את שאר מצרכי הפאי עד לאיחוד וניצוק ישירות על הדובדבנים בתבנית.
נאפה את הפאי בתנור חם על 170 מעלות במשך 40-45 דקות.
לאחר שהתקרר הפאי ניתן לפזר אבקת סוכר.
1 דירוגים וחוות דעת
סיגל
תודה! נראה טוב… רק שאלה אחת, אם את הדובדבנים שמים בחתית התבנית איך הם נראים בתמונה למעלה? האם צריך להפוך את העוגה כשיוצאת?