
מצרכים למתכון
חמאה לשימון התבנית
סוכר לפיזור בתבנית
600 גרם דובדבנים מגולענים
4 ביצים שלמות
1/2 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
3/4 כוס קמח + כף לפי הצורך
1/4 כפית תמצית וניל
1 כוס חלב
2 כפות חמאה מומסת
הוראות הכנה
נשמן תבנית פאי בחמאה ונפזר סוכר על תחתית התבנית.
נסדר את הדובדבנים בתבנית הפאי.
בקערה נערבב את שאר מצרכי הפאי עד לאיחוד וניצוק ישירות על הדובדבנים בתבנית.
נאפה את הפאי בתנור חם על 170 מעלות במשך 40-45 דקות.
לאחר שהתקרר הפאי ניתן לפזר אבקת סוכר.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!
סיגל
תודה! נראה טוב… רק שאלה אחת, אם את הדובדבנים שמים בחתית התבנית איך הם נראים בתמונה למעלה? האם צריך להפוך את העוגה כשיוצאת?