כדורי תפוחי אדמה קריספיים שילדים אוהבים

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  ,

בחופש הגדול תמיד צריך למצוא רעיונות חדשים לארוחת הצהריים לילדים, רעיון קל לביצוע וטעים במיוחד הוא כדורי פירה שניתנים לשדרוג ע"י הוספת תירס.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

מצרכים למתכון

לכדורים

5 תפוחי אדמה בינוניים

2 כפות קמח

1 ביצה L

1.5 כפיות מלח

1/2 כפית חוואיג'

קורט פלפל לבן

לציפוי:

פירורי לחם מוזהבים

שומשום

הוראות הכנה

תחילה נקלוף את תפוחי האדמה ונבשל עד לריכוך.

נסנן מנוזלים, נמעך לפירה ונוסיף לקערה תבלינים, קמח וביצה.

נערבב היטב לתערובת אחידה וניצור (עם ידיים רטובות) כדורים קטנים בגודל כדורי פינג פונג.

בקערה נפרדת נערבב פירורי לחם ושומשום.

נטבול את כדורי הפירה בקערת פירורי הלחם ונטגן בשמן עמוק חם עד להזהבה יפה.

שתפו את המתכון >>

8 דירוגים וחוות דעת

עיליי

20/03/2017

טעים מאוד

הדר

14/03/2017

יצא ממש טעים אבל הכל התרסק… את יודעת למה?

foodisgood

28/11/2016

היי יעל,
יכול להיות שהשמן לא היה חם מספיק ובכך ריכך את הכדורים במקום לתת להם מכת חום שתצמיד את פירורי הלחם. השתדלי לחמם את השמן היטב לפני והתחילי בטיגון של כדור אחד כדי לוודא שהוא אכן חם. בהצלחה 🙂

יעל

20/11/2016

עשיתי הכל לפי המתכון ובטיגון הפרורי לחם נפרדו מכדורי הפירה. למה זה קורה ומה אפשר לעשות כדי למנוע?
תודה על המתכונים הנפלאים!!

טל

29/09/2016

האם אפשר לאפות במקום לטגן?

איתמר

21/02/2016

ממש טעים

בדוי

09/02/2016

מצוין !!!

אסתר

21/10/2015

איזה מתכונים חבל על הזמן משהו משהו !!! כל הכבוד

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00