FoodisGood

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

כדורי תפוחי אדמה קריספיים שילדים אוהבים

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  ,

בחופש הגדול תמיד צריך למצוא רעיונות חדשים לארוחת הצהריים לילדים, רעיון קל לביצוע וטעים במיוחד הוא כדורי פירה שניתנים לשדרוג ע"י הוספת תירס.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

מצרכים למתכון

לכדורים

5 תפוחי אדמה בינוניים

2 כפות קמח

1 ביצה L

1.5 כפיות מלח

1/2 כפית חוואיג'

קורט פלפל לבן

לציפוי:

פירורי לחם מוזהבים

שומשום

הוראות הכנה

תחילה נקלוף את תפוחי האדמה ונבשל עד לריכוך.

נסנן מנוזלים, נמעך לפירה ונוסיף לקערה תבלינים, קמח וביצה.

נערבב היטב לתערובת אחידה וניצור (עם ידיים רטובות) כדורים קטנים בגודל כדורי פינג פונג.

בקערה נפרדת נערבב פירורי לחם ושומשום.

נטבול את כדורי הפירה בקערת פירורי הלחם ונטגן בשמן עמוק חם עד להזהבה יפה.

8 דירוגים וחוות דעת

עיליי

טעים מאוד

הדר

יצא ממש טעים אבל הכל התרסק… את יודעת למה?

היי יעל,
יכול להיות שהשמן לא היה חם מספיק ובכך ריכך את הכדורים במקום לתת להם מכת חום שתצמיד את פירורי הלחם. השתדלי לחמם את השמן היטב לפני והתחילי בטיגון של כדור אחד כדי לוודא שהוא אכן חם. בהצלחה 🙂

יעל

עשיתי הכל לפי המתכון ובטיגון הפרורי לחם נפרדו מכדורי הפירה. למה זה קורה ומה אפשר לעשות כדי למנוע?
תודה על המתכונים הנפלאים!!

טל

האם אפשר לאפות במקום לטגן?

איתמר

ממש טעים

בדוי

מצוין !!!

אסתר

איזה מתכונים חבל על הזמן משהו משהו !!! כל הכבוד

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.