
בלינצ'ס בשר ביתי עם רוטב פטריות
על ידי ממטבחה של עדה כהן בשר, מנות ראשונות
המנה המושלמת לאירוח, כזאת שכל אורח ישמח לקבל הן כמנה ראשונה והן כמנה עיקרית! בלינצ'ס ביתי במילוי בשר, מוגש לצד רוטב פטריות ביתי מעולה.
- זמן עבודה: 45 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
-
45 דקות
30 דקות
1 שעה 15 דקות
- כ-12 מנות
הוראות הכנה
הכנת הבלינצ'ס
בקערה גדולה נטרוף את כל מצרכי הבלינצ'ס עד לבלילה חלקה וללא גושים. את הקמח נוסיף בסוף.
נשמן מעט מחבת טפלון ונכוון להבה לבינונית.
ניצוק מצקת או חצי מצקת (תלוי בגודל המחבת) ונסובב את המחבת כך שהבלילה תכסה את כולה ותיווצר שכבה אחידה.
נטגן כחצי דקה ונהפוך את הבלינצ'ס לטיגון של חצי דקה נוספת.
נערום את הבלינצ'סים זה מעל זה בצלחת.
הכנת המילוי
במחבת רחבה נטגן בצל עד שהוא הופך שקוף.
נוסיף את הבשר ונפורר היטב עם מזלג.
נוסיף תבלינים ונטגן עד שהבשר מוכן.
נעביר למסננת לצנן לטמפרטורת החדר.
מילוי וטיגון הבלינצ'ס
נמלא כל בלינצ'ס בכף ממילוי הבשר, נקפל קצוות ונגלגל כמו אגרול.
נטבול את הבלינצ'ס בביצה ונצפה בפירורי לחם.
נטגן בשמן חצי עמוק עד להזהבה, נהפוך ונטגן עד להזהבה.
נוציא את הבלינצ'ס חם המטוגנים למגבת נייר.
הכנת הרוטב
בסיר בינוני נטגן בצל עד שהוא הופך שקוף.
נוסיף פטריות ותבלינים ונערבב, נוסיף גם אבקת מרק פטריות ומים רותחים ונבשל עד שהרוטב מצטמצם, תוך בחישה מדי פעם.
להגשה
נסדר על צלחת הגשה את הבלינצ'ס הטוגנים.
ניצוק רוטב ונגיש חם חם לצד סלט.
שיתוף >>
4 דירוגים וחוות דעת
דנה
23/02/2019
מכינה את המתכון כבר בפעם השלישית וכל פעם אמרו שזה נדיר אני מגישה עם טחינה בצד וחריף פשוט אליפות של מתכון.. תודההה
איריס
19/08/2016
האם אפשר לאפות את הבלינצ׳ס במקום לטגן?
מורן
26/07/2016
מומלץ מאוד!! פשוט ללקק את האצבעות.. 🙂
עדי
26/03/2016
נראה טובבבבב

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!