
לזניה בשרית מהירת הכנה
על ידי המתכונים של שושי מאיר בשר, עיקריות, פסטה ונודלס, פשטידות וקישים
לפעמים, לזניית בשר יכולה להיות הכי קלה והכי מהירה שאפשר, מעולה לארוחת צהריים או ערב זריזה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
-
20 דקות
1 שעה
1 שעה 20 דקות
- 4 סועדים
הוראות הכנה
במחבת רחבה וגדלה נטגן את הבצל עד שהוא הופך שקוף. נוסיף למחבת שום ונטגן עוד כמה דקות.
כעת, נוסיף בשר ונפורר היטב בעזרת מזלג. נמשיך לטגן את הבשר, תוך כדי ערבוב עד שהוא משנה צבעו.
זה הזמן להוסיף עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ותבלינים, נערבב היטב ונבשל כ-10 דקות.
נבחר בתבנית הרצויה ונרפד את התחתית בעלי הלזניה (אין צורך לבשלם).
מעל לעלי הלזניה נסדר שכבה יפה מרוטב הבשר, שוב שכבת עלי לזניה ומעליה שכבת בשר.
נכסה את התבנית בנייר כסף ונאפה את הלזניה מכוסה, בתנור חם, על 180 מעלות, כשעה.
נוציא את נייר הכסף ונמשיך לאפות מספר דקות, עד להשחמה יפה.
שיתוף >>
4 דירוגים וחוות דעת
לאה
24/12/2017
אפשר לגרד עגבניות על פומפיה במקום לקנות עגבניות מרוסקות? אם כן, כמה עגבניות ?
עדית
19/12/2016
הייתי באיטליה, אכלתי לזניה בשרית, זו הייתה הלזנייה הכי טובה בעולם, הם הגישו אותה עם בשר אבל גם עם ירקות קלויים, היה מדהים, חוויה
SIVAN
25/06/2016
שלום לכם אולי אתם יודעים איפה מוצאים דפי לזניה ללא גלוטן? תודה
רועי
25/06/2016
אפשר גם להוסיף שכבה של חצילים מטוגנים
אני גם מכין לזנייה בשר עם זיתים תנסו ותראו

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!