קלופס: כדורי בשר ממולאים בביצה קשה

על ידי נאוה מלכה - מתכונים באהבה  ,

מתכון לקציצות קלופס טעימות - קציצות בשר ממולאות בביצים קשות ומטוגנות. קציצות גדולות וטעימות שמומלץ להגיש כמנה עיקרית לצד תוספת.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 30 דקות

    30 דקות

    1 שעה

  • 10 קציצות

מצרכים למתכון

10 ביצים קשות

1/2 קילו בשר טחון

בצל גדול מגורד

תפוח אדמה מגורד

1/4 צרור כוסברה קצוצה

1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה

מלח, פלפל, אבקת מרק, בהרט

2 כפות מים קרים

5 כפות פירורי לחם

לציפוי

2 ביצים טרופות

פירורי לחם + שומשום

הוראות הכנה

לאחר גירוד הבצל ותפוח האדמה נסחט היטב את הנוזלים ונעביר לקערה גדולה.

נוסיף לקערה גם בשר טחון, ירק, תבלינים, מים ופירורי לחם.

נערבב היטב לתערובת אחידה, נכסה ונניח במקרר לכחצי שעה.

נקלוף את הביצים הקשות, נוציא את תערובת הקציצות מהמקרר.

ניקח כמות של קציצת בשר, נגלגל ונשטח דק על כף היד.

נניח במרכז הבשר ביצה קשה ונגלגל סביבה את הבשר ליצירת קציצה אחידה וללא חורים.

נטבול כל קציצה בביצים ולאחר מכן נצפה היטב בפירורי לחם ושומשום.

נטגן את הקציצות בשמן חצי עמוק עד להשחמה יפה.

במידה ונשארה תערובת בשר ניתן לטגן קציצות רגילות.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00