
קלופס: כדורי בשר ממולאים בביצה קשה
על ידי נאוה מלכה - מתכונים באהבה בשר, קציצות
מתכון לקציצות קלופס טעימות - קציצות בשר ממולאות בביצים קשות ומטוגנות. קציצות גדולות וטעימות שמומלץ להגיש כמנה עיקרית לצד תוספת.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
30 דקות
30 דקות
1 שעה
- 10 קציצות
הוראות הכנה
לאחר גירוד הבצל ותפוח האדמה נסחט היטב את הנוזלים ונעביר לקערה גדולה.
נוסיף לקערה גם בשר טחון, ירק, תבלינים, מים ופירורי לחם.
נערבב היטב לתערובת אחידה, נכסה ונניח במקרר לכחצי שעה.
נקלוף את הביצים הקשות, נוציא את תערובת הקציצות מהמקרר.
ניקח כמות של קציצת בשר, נגלגל ונשטח דק על כף היד.
נניח במרכז הבשר ביצה קשה ונגלגל סביבה את הבשר ליצירת קציצה אחידה וללא חורים.
נטבול כל קציצה בביצים ולאחר מכן נצפה היטב בפירורי לחם ושומשום.
נטגן את הקציצות בשמן חצי עמוק עד להשחמה יפה.
במידה ונשארה תערובת בשר ניתן לטגן קציצות רגילות.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!