עוגת מרנג קוקוס ומוס שוקולד

על ידי אהובה והבה  

המתכון של אהובה והבה לעוגה מרשימה במיוחד שקל להכין וכיף להגיש לאורחים - שכבה של מרנג קוקוס פריך ומעליה שכבה של מוס שוקולד עשיר יוצרים את השילוב המושלם לעוגה המושלמת! והיא אפילו כשרה לפסח.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 40 דקות

    20 דקות

    1 שעה

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

לתחתית מרנג קוקוס

6 חלבונים

1 כוס סוכר

2 כוסות קוקוס טחון

לשכבת מוס שוקולד

200 גרם שוקולד מריר

25 גרם חמאה

6 חלמונים

2 שמנת מתוקה

1/2 כוס סוכר

מעל לעוגה - תלתלי שוקולד

הוראות הכנה

הכנת בסיס מרנג

את החלבונים להקציף יחד עם הסוכר עד לקצף יציב.

להוסיף לקצף 2 כוסות קוקוס טחון בתנועות עטיפה.

לצקת את המרנג לתבנית 26 ולאפות על 180 במשך 20 דקות, להוציא ולקרר.

הכנת מוס שוקולד

להמיס במיקרוגל 200 גרם שוקולד מריר יחד עם 25 גרם חמאה ולהניח לצינון.

לאחר שהשוקולד הצטנן להוסיף לו 6 חלמונים ולערבב מהר. לחמם במיקרוגל במשך 10 שניות בלבד.

בקערת מיקסר להקציף ביחד שמנת מתוקה עם חצי כוס סוכר לקצף יציב וחזק.

לחלק את הקצף לשניים - חצי מהקצף לערבב עם השוקולד המומס בתנועות עטיפה.

לצקת את שכבת מוס השוקולד מעל לבסיס המרנג.

לקשט את העוגה בחצי מכמות הקצפת שנותרה בעזרת שקית זילוף ולפזר תלתלי שוקולד חלב.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00