
מסאפן • עוגיות מרציפן מרוקאיות (מתכון קל)
על ידי יוכבד אלקסלסי עוגיות
העוגיות המלכותיות המרוקאיות הללו הן חלק בלתי נפרד ממימונה, אבל הן בהחלט טעימות ומתאימות לאורך כל השנה. מתכון לעוגיות מסאפן מרוקאיות - סלסילות בצק בצילוי מרציפן שקדים.
- זמן עבודה: 45 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
45 דקות
20 דקות
1 שעה 5 דקות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
את כל חומרי הבצק לשים בעדינות עד לכדי כדור בצק.
מחלקים את הבצק לכדורים קטנים בגודל של כדור פינג-פונג ומשטחים כל כדור בצק בתחתית עטרות משומנות - יוצרים סלסילות בעזרת האצבעות.
את כל חומרי המלית מערבבים היטב לעיסה אחידה.
ממלאים כל עטרת בצק כמעט עד הסוף ומפזרים סוכריות צבעוניות.
אופים בכל פעם תבנית אחת בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:









