FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מסאפן • עוגיות מרציפן מרוקאיות (מתכון קל)

על ידי יוכבד אלקסלסי  

העוגיות המלכותיות המרוקאיות הללו הן חלק בלתי נפרד ממימונה, אבל הן בהחלט טעימות ומתאימות לאורך כל השנה. מתכון לעוגיות מסאפן מרוקאיות - סלסילות בצק בצילוי מרציפן שקדים.

  • זמן עבודה: 45 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 45 דקות

    20 דקות

    1 שעה 5 דקות

מצרכים למתכון

לסלסילות בצק פריך

2 כוסות קמח מנופה

3 שקיות סוכר וניל

5 כפות שמן

2 כפות אבקת סוכר

4 חלמונים

רבע כוס מיץ תפוזים עם מעט גרידת תפוז

למלית שקדים (מרציפן)

חצי קילו שקדים קלופים וטחונים

כוס וחצי סוכר

חצי קליפת לימון מגורד

2שקיות סוכר וניל

חצי כפית אבקת אפיה

4 חלבונים

הוראות הכנה

את כל חומרי הבצק לשים בעדינות עד לכדי כדור בצק.

מחלקים את הבצק לכדורים קטנים בגודל של כדור פינג-פונג ומשטחים כל כדור בצק בתחתית עטרות משומנות - יוצרים סלסילות בעזרת האצבעות.

את כל חומרי המלית מערבבים היטב לעיסה אחידה.

ממלאים כל עטרת בצק כמעט עד הסוף ומפזרים סוכריות צבעוניות.

אופים בכל פעם תבנית אחת בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן