מיני קאפקייקס שוקולד-קפה ללא גלוטן

על ידי MisterCupcake  , ,

מתכון מעולה לפסח, לנמנעים מגלוטן, ולכל מי שמת על שוקולד (כמוני),
כזה שמכינים בקערה אחת - ישר לתבנית - לתנור - ומשם ישר לבטן. בתיאבון! 🙂

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 15 דקות

    10 דקות

    25 דקות

  • 40 מיני קאפקייקס

מצרכים למתכון

לקאפקייקס

חצי כוס של שוקולד צ'יפס (100 גרם)

120 גרם חמאה

180 גרם סוכר חום (3/4 כוס)

100 גרם קקאו (3/4 כוס)

3 ביצים

30 מ"ל תמצית קפה / 2 כפיות קפה נמס

2 כפיות תמצית וניל

לקצפת

250 מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה

40 גרם אבקת סוכר

הוראות הכנה

מחממים תנור ל- 180

בקערה שמתאימה למיקרוגל מכניסים את השוקולד והחמאה, וממיסים במיקרו בפולסים של חצי דקה בכל פעם, עד להמסה. מערבבים היטב לאחר כל חצי דקה (השוקולד נמס יותר טוב מהערבוב)

לאחר שהשוקולד נמס, מכניסים את שאר המרכיבים יחד - סוכר חום, קקאו, ביצים ותמצית קפה ומערבבים היטב

שופכים כמות של כף לתוך תבנית שקעים של מיני קאפקייקס (או 2/3 גובה בתבנית שקעים רגילה) ואופים למשך 10-11 דקות (בתבנית מיני קאפקייקס. בתבנית שקעים יקח לכם באיזור ה 17-19 דקות).

בינתיים - מכינים את הקצפת: במיקסר עם וו הקצפה, מקציפים יחד את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה

כשהקאפקייקס מוכנים, נותנים להם להתקרר לחלוטין

בעזרת צנתר משונן (צורת כוכב) מזלפים קצפת מעל כל קאפקייק ומקשטים בריבת חלב מעל בעזרת כפית (או שקית זילוף, מה שנוח לכם)

טורפים! שיהיה בתיאבון 🙂 מיסטר קאפקייק

מוזמנים לראות גם את התמונות שצילמתי תוך כדי ההכנה בקישור:
http://www.mistercupcake.net/gf_chocolate_mini_cupcakes/
בתיאבון! 🙂

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00