מאפי בשר / פרגיות אישיים מבצק ספידי

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  , ,

מתכון קל, מהיר וטעים למאפי בשר או פרגיות אישיים מבצק מהיר שמכינים בצ'יק צ'ק. ההכנה קלה והתוצאה מעולה הן כמנה ראשונה והן כמנה עיקרית לצד רוטב פטריות או צלי.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 30 דקות

    25 דקות

    55 דקות

  • 4-6 מאפים, תלוי בגודל התבנית

מצרכים למתכון

לבצק ספידי

1 כוס מים רותחים

2 כוסות שמן

1 שקית אבקת אפייה

1 כף חומץ

750 גרם קמח

למילוי בשר / פרגיות

1 בצל

1/2 קילו בשר בקר טחון / פרגיות

1 כף פפריקה אדומה מתוקה

1 כפית פפריקה אדומה חריפה

מעט כמון וכורכום

2 שיני שום כתושות

1 ביצה טרופה

הוראות הכנה

הכנת הבצק

את כל מצרכי הבצק נלוש יחדיו עד לקבלת כדור בצק אחיד.

נניח את הבצק לנוחה של 10 דקות ונתחיל לעבוד.

נרדד את הבצק לגודל תבניות פאי אישיות, נשמן מעט את התבניות ונהדק את הבצק לתבנית.

הכנת מילוי בשר / פרגיות

במחבת גדולה נטגן את הבצל במעט שמן.

נוסיף בשר טחון או פרגיות חתוכות לקוביות ונקפיץ הכל יחדיו.

נוסיף תבלינים, נערבב היטב ונטגן יחדיו עד שהפרגיות או הבשר מוכנים.

אם הכנו מילוי בשר - נעביר למסננת עדינה ונניח לצינון.

אם הכנו מילוי פרגיות נעביר למטחנת בשר ונטחן את כל התערובת, נניח לצינון.

לאחר צינון המלית נערבב אותה עם ביצה טרופה ונמלא את הפאי.

נאפה בתנור חם על 180 מעלות עד שהתחתית משחימה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00