
מיני סברינה עם קצפת ודובדבן
על ידי המתכונים של אתי ממן קינוחים
מתכון מעולה לאירוח - סברינות "ביס" אישיות וקטנטנות שכיף להגיש לאורחים. סברינות מושקעות ומרשימות במיוחד עם סירופ מתוק, קצפת ודובדבנים. ניתן להכין גם פרווה.
- זמן עבודה: 45 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
45 דקות
15 דקות
1 שעה
- תלוי בתבנית
הוראות הכנה
הכנת הסברינות
את החלבונים מקציפים ביחד עם הסוכר.
מוסיפים חלמונים, קמח ואבקת אפייה וממשיכים להקציף לקצף יציב.
משמנים את התבנית שברחנו בעזרת ספריי שמן (ישנן תבניות מיוחדות לסברינות).
ממלאים את שקעי התבנית עד לכ-1 ס"מ לפני הסוף.
אופים את הסברינות על 180 מעלות עד להזהבה.
הכנת הסירופ
בסיר קטן מרתיחים יחדיו מים וסוכר. ממשיכים לערבב עד שהסוכר נמס לחלוטין.
מוסיפים לסיר תמצית וניל ורום ומסירים מהאש.
הכנת הקצפת
את השמנת המתוקה מקציפים יחד עם החלב ואינסטנט פודינג.
מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנתר כוכב.
הרכבת הסברינות
מכל סברינה קטנה חותכים פרוסה דקה רק כדי ליישר את הסברינה.
מסדרים את הסברינות על תבנית (כשהחלק הישר כלפי מטה).
חותכים את הסברינות לחצי (כמעט עד הסוף).
בעזרת כף מרטיבים כל סברינה בסירופ המתוק שהכנו.
את הסברינות ניתן להכין בכל מיני צורות ולקשט איך שאוהבים.
להכנת סברינה פרווה יש להחליף את החלב במים ואת השמנת מתוקה בשמנת צמחית.
3 דירוגים וחוות דעת
איציק
המתכון לאיזה כמות של סברינות ?
לירז
אפשר להכין יום לפני?
לימור
יצא מעולהההההההההההההה