
פילה סלמון מרוקאי עם זיתים ועגבניות שרי
על ידי facebook904599882925830 דגים, עיקריות
סיר לשבת: מתכון לתבשיל דג פילה סלומון בנוסח מרוקאי עם זיתים, עגבניות ופלפלים חריפים. מנה חריפה וחמוצה שמגישים לצד חלה טרייה.
- זמן עבודה: 1 שעה
- סה"כ זמן הכנה: 3 שעות 50 דקות
-
1 שעה
2 שעות 50 דקות
3 שעות 50 דקות
- 6 סועדים
הוראות הכנה
תחילה נכין את מצרכי הרוטב: בקערה קטנה נערבב 1/2 כוס שמן עם תבלינים (ללא אבקת מרק). בקערה שנייה נמיס אבקת מרק בכוס מים רותחים.
נכין את הזיתים: בסיר קטן נרתיח את הזיתים עם מים עד לכיסוי, כאשר המים רותחים נסנן ונרתיח שוב, לאחר רתיחה שנייה נסנן ונרתיח בפעם השלישית. נשטוף ונזנן את הזיתים.
נכין את תבשיל הדגים: בסיר סוטאז' רחב על אש בינונית-קטנה נחמם שמן לטיגון, נטגן שום, פלפלים טריים, לימון ועגבניות שרי מספר דקות. נוסיף לסיר את הזיתים ונערבב היטב.
נסדר את חתיכות הסלמון מעל למצרכים שבסיר, מעל לסלמון נפזר כוסברה ופלפלים יבשים.
ניצוק מעל לדגים את הרוטב ולאחר מכן נמזוג לסיר את כוס המים עם אבקת המרק.
ננערב את הסיר בעדינות בתנועות מעגליות לערבוב כל המצרכים ונבשל על אש גבוהה עד לרתיחה.
ננמיך להבה ונבשל את הדגים ברוטב עד שהנוזלים מצטמצמים, מידי פעם ננער את הסיר לאיחוד טעמים.
התבשיל מוכן כאשר הדגים מוכנים והנוזלים הצטמצמו בחצי ונוצר רוטב לא מיימי אך לא סמיך מידי.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!