פשטידות פטריות ובצל אישיות (ללא גלוטן)

על ידי Sagit Malki  , , , ,

קל, טעים ובריא - מתכון לפשטידות פטריות, בצל וגבינות אישיות (מאפינס) ללא גלוטן. פשטידות מומלצות מאוד לאירוח חלבי.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 20 דקות

    25 דקות

    45 דקות

  • 12 מאפינס גדולים

מצרכים למתכון

2 סלסילות פטריות שמפיניון טריות קצוצות

2 בצלים קצוצים

4 שיני שום קצוצות

כף שמן זית

2 ביצים שלמות

2 חלבונים

2 כפות גבינה לבנה 3%

2 כפות גבינת סימפוניה 5%

כף גדושה גבינה צהובה מגוררת 9%

כפית אבקת מרק פטריות או בצל

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

במחבת רחבה נטגן בשמן זית בצל, פטריות ושום עד שהבצל הופך שקוף.

נעביר לקערה ונניח לצינון מוחלט.

בקערה גדולה נטרוף את שאר מצרכי המתכון.

נוסיף את תערובת הפטריות והבצל ונערבב עד לאיחוד.

נשמן תבניות מאפינס חד פעמיות או תבנית שקעים וניצוק את בלילת הפשטידות לתבניות.

נאפה את הפשטידות בתנור חם על 185 מעלות 30-40 דקות, עד להשחמה יפה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00