
פשטידת פטריות ובטטה מוקרמת
על ידי ממטבחה של סיגלית טנצמן מתכונים צמחוניים, פשטידות וקישים
שילוב מושלם של בטטה ופטריות עם מגוון גבינות הופך לפשטידה מעולה לכל ארוחה, טעימה ומוצלחת מאוד.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
20 דקות
15 דקות
35 דקות
- תבנית פיירקס 24
מצרכים למתכון
2 בצלים קצוצים
סלסילת פטריות שמפיניון טריות חתוכות
3 ביצים
1/2 גביע גבינת ריקוטה (120 גרם)
1 גביע שמנת לבישול
4 כפות קמח
מלח ופלפל שחור
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
100 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
1 בטטה קטנה
הוראות הכנה
את הבטטה נקלוף ונחתוך לפרוסות דקות דקות. נסדר בכלי שמתאים למיקרוגל ונרכך את פרוסות הבטטה במיקרוגל.
נטגן בצל עד לשקיפות, נוסיף למחבת פטריות ונטגן כ-3 דקות. נוציא לצינון.
בקערה גדולה נערבב ביצים, ריקוטה, שמנת לבישול, קמח ותבלינים.
נוסיף את הבצל והפטריות ונערבב שוב לאיחוד.
נשמן תבנית פיירקס 24 וניצוק לתוכה את בלילת הפשטידה.
נסדר את פרוסות הבטטה ומעליה נפזר גבינה צהובה ופרמז'ן.
נאפה את הפשטידה בתנור חם על 200 מעלות כ15 דקות, או עד להשחמה.
נצנן ונפרוס.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!
שרי
וואו יצא מושלם!!!!!!
המרתי גבינה צהובה ופרמז'ן בקופסת קוטג' אחת (קלוריות:))
ועדיין יצא מושלם,רך וטעים ברמות
תודה רבה!!!!
אדית
טעים מאוד
רחל
יצא מעולה!
יש אצלנו ילדים שלא אוהבים בטטה … אז הכנתי את זה פעם בלי ופעם בלי ובשתי הפעמים הפשטידה נצחה