
פשטידת פטריות ובטטה מוקרמת
על ידי ממטבחה של סיגלית טנצמן מתכונים צמחוניים, פשטידות וקישים
שילוב מושלם של בטטה ופטריות עם מגוון גבינות הופך לפשטידה מעולה לכל ארוחה, טעימה ומוצלחת מאוד.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
20 דקות
15 דקות
35 דקות
- תבנית פיירקס 24
הוראות הכנה
את הבטטה נקלוף ונחתוך לפרוסות דקות דקות. נסדר בכלי שמתאים למיקרוגל ונרכך את פרוסות הבטטה במיקרוגל.
נטגן בצל עד לשקיפות, נוסיף למחבת פטריות ונטגן כ-3 דקות. נוציא לצינון.
בקערה גדולה נערבב ביצים, ריקוטה, שמנת לבישול, קמח ותבלינים.
נוסיף את הבצל והפטריות ונערבב שוב לאיחוד.
נשמן תבנית פיירקס 24 וניצוק לתוכה את בלילת הפשטידה.
נסדר את פרוסות הבטטה ומעליה נפזר גבינה צהובה ופרמז'ן.
נאפה את הפשטידה בתנור חם על 200 מעלות כ15 דקות, או עד להשחמה.
שיתוף >>
3 דירוגים וחוות דעת
שרי
30/08/2020
וואו יצא מושלם!!!!!!
המרתי גבינה צהובה ופרמז'ן בקופסת קוטג' אחת (קלוריות:))
ועדיין יצא מושלם,רך וטעים ברמות
תודה רבה!!!!
אדית
26/06/2016
טעים מאוד
רחל
15/05/2016
יצא מעולה!
יש אצלנו ילדים שלא אוהבים בטטה … אז הכנתי את זה פעם בלי ופעם בלי ובשתי הפעמים הפשטידה נצחה

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!