פשטידת פטריות ובטטה מוקרמת

על ידי ממטבחה של סיגלית טנצמן  ,

שילוב מושלם של בטטה ופטריות עם מגוון גבינות הופך לפשטידה מעולה לכל ארוחה, טעימה ומוצלחת מאוד.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 20 דקות

    15 דקות

    35 דקות

  • תבנית פיירקס 24

מצרכים למתכון

2 בצלים קצוצים

סלסילת פטריות שמפיניון טריות חתוכות

3 ביצים

1/2 גביע גבינת ריקוטה (120 גרם)

1 גביע שמנת לבישול

4 כפות קמח

מלח ופלפל שחור

100 גרם גבינה צהובה מגוררת

100 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת

1 בטטה קטנה

הוראות הכנה

את הבטטה נקלוף ונחתוך לפרוסות דקות דקות. נסדר בכלי שמתאים למיקרוגל ונרכך את פרוסות הבטטה במיקרוגל.

נטגן בצל עד לשקיפות, נוסיף למחבת פטריות ונטגן כ-3 דקות. נוציא לצינון.

בקערה גדולה נערבב ביצים, ריקוטה, שמנת לבישול, קמח ותבלינים.

נוסיף את הבצל והפטריות ונערבב שוב לאיחוד.

נשמן תבנית פיירקס 24 וניצוק לתוכה את בלילת הפשטידה.

נסדר את פרוסות הבטטה ומעליה נפזר גבינה צהובה ופרמז'ן.

נאפה את הפשטידה בתנור חם על 200 מעלות כ15 דקות, או עד להשחמה.

נצנן ונפרוס.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

אדית

26/06/2016

טעים מאוד

רחל

15/05/2016

יצא מעולה!
יש אצלנו ילדים שלא אוהבים בטטה … אז הכנתי את זה פעם בלי ופעם בלי ובשתי הפעמים הפשטידה נצחה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00