סלט תפוחי אדמה בחרדל דיז’ון ולימון

על ידי Gisele  , ,

מתכון קל לסלט תפוחי אדמה שהוא הכוכב של הערב. תפוחי אדמה ובצל ירוק ברוטב חרדל דיז'ון גרגירים ולימון. סלט חמצמץ וטעים.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

  • סלט בינוני

מצרכים למתכון

5 תפוחי אדמה

מיץ מחצי לימון

3 גבעולי בצל ירוק

כף שמן

כף חומץ

מלח ופלפל לפי הטעם

2 כפות חרדל דיז'ון גרגרים

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה נשלוק במים רותחים עד לריכוך.

נקלוף ונחתוך לקוביות קטנת בגודל שווה, נצנן היטב.

בקערה קטנה נערבב מיץ לימון, שמן, חומץ וחרדל דיז'ון.

נקצוץ בצל ירוק ונערבב בקערה עם תפוחי האדמה.

נשפוך את הרוטב, נערבב היטב ונניח במקרר לכשעה למיזוג הטעמים.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

נטלי

09/09/2018

מתכון מעולה ומככב אצלנו, הילדים והבעל לא משאירים לי מספיק….. נחטף !!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00