
מאפינס בצלים בכל הצבעים בקערה אחת
על ידי המתכונים של שושי מאיר מתכונים בריאים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פשטידות וקישים
בצלים סגולים, לבנים וירוקים משתלבים יחדיו למאפינס / פשטידת בצלים עם טעם עמוק וניחוח נפלא. קל להכנה ומעולה לארוחת ערב צמחונית.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
-
15 דקות
50 דקות
1 שעה 5 דקות
- כ15 מאפינס
הוראות הכנה
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי המאפינס עד לקבלת תערובת חלקה.
נוסיף את כל הבצלים הקצוצים ונערבב בתנועות קיפול.
נשמן את תבנית המאפינס (או תבנית פשטידה רגילה) וניצוק לתוכן את בלילת הפשטידה.
נפזר שומשום ונכסה את התבניות בנייר כסף.
נאפה בתנור חם על 180 מעלות למשך חצי שעה נסיר את הכיסוי ונאפה עוד רבע שעה.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!