FoodisGood

טבעות בצל פריכות אפויות בתנור

על ידי כרמית מ. דהאן  , ,

מתכון לטבעות בצל ביתיות פריכות וטעימות אפויות בתנור. טבעות בצל מושקעות וממכרות שילדים אוהבים, כשהטבעות אפויות חוסכים טיגון בשמן עמוק ונהנים מאותו הטעם.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

  • 2-3 מנות

מצרכים למתכון

3 בצלים גדולים

כוס קמח

2 ביצים

פירורי לחם

כף פפריקה מתוקה

כפית מלח

כפית פפריקה מעושנת (לא חייב)

מעט פלפל שחור

ספריי שמן

הוראות הכנה

את הבצלים קולפים וחותכים לפרוסות מעט עבות, מפרידים את הפרוסות לטבעות.

מכניסים את הטבעות למיקרוגל לשתי דקות לריכוך קל.

בקערה אחת שמים כוס קמח, בקערה שנייה טורפים ביצים.

בקערה שלישית שמים פירורי לחם עם פפריקה מתוקה, מלח, פפריקה מעושנת ומעט פלפל שחור ומערבבים.

מסדרים נייר אפייה בתבנית ואותו מרססים עם מעט ספריי שמן.

מכניסים את טבעות הבצל לקערת הקמח, מצפים היטב בקמח ומעבירים לביצה, מצפים היטב בביצה ומעבירים לפירורי לחם, מצפים מכל הכיוונים טוב טוב.

מסדרים על נייר האפייה טבעת אחת ליד השנייה, מרססים ספרי שמן מעל הטבעות ומכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות לרבע שעה.

מגישים חם עם קטשופ ורוטב ברביקיו.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן