מתכון לשקשוקה קלה בתנור

על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו  , , , ,

דרך נוחה במיוחד להגיש שקשוקה לכמות גדולה של אנשים היא על מגש חד פעמי. הכנת שקשוקה בתנור היא קלה ושימושית במיוחד לאירוח, מכינים את השקשוקה בתבנית ומגישים חמה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 15 דקות

    55 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • 3-4 סועדים

מצרכים למתכון

10 עגבניות

3 שיני שום כתושות

מעט פלפל חריף (לא חובה)

1 גמבה קצוצה

מלח ופלפל לפי הטעם

2 כפות פפריקה אדומה מתוקה

2 כפות רסק עגבניות

4-5 ביצים רכות

הוראות הכנה

שוטפים את העגבניות וטוחנים במג'ימיקס, בפולסים קצרים, עד ליצירת רסק.

נעביר את העגבניות לסיר ונבשל יחד עם שאר מצרכי המתכון (מלבד הביצים) עד לצמצום הנוזלים, כ-15 דקות בישול.

נעביר את בסיס השקשוקה למגש חד פעמי בינוני (ניתן גם לצנן ולהקפיא את רוטב הבסיס).

מעל לרוטב השקשוקה נפתח ביצים.

נאפה בתנור חם על 200 מעלות עד שהביצים מתקשות.

נפזר פטרוזיליה ופלפל גרוס ונגיש רותח.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

דן פלג

21/07/2017

להוסיף כמון, מוסיף המון 🙂

guy

05/02/2016

טעים 🙂

צביה

28/01/2016

יאמי

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00