FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון לשקשוקה קלה בתנור

על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו  , , , ,

דרך נוחה במיוחד להגיש שקשוקה לכמות גדולה של אנשים היא על מגש חד פעמי. הכנת שקשוקה בתנור היא קלה ושימושית במיוחד לאירוח, מכינים את השקשוקה בתבנית ומגישים חמה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 15 דקות

    55 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • 3-4 סועדים

מצרכים למתכון

10 עגבניות

3 שיני שום כתושות

מעט פלפל חריף (לא חובה)

1 גמבה קצוצה

מלח ופלפל לפי הטעם

2 כפות פפריקה אדומה מתוקה

2 כפות רסק עגבניות

4-5 ביצים רכות

הוראות הכנה

שוטפים את העגבניות וטוחנים במג'ימיקס, בפולסים קצרים, עד ליצירת רסק.

נעביר את העגבניות לסיר ונבשל יחד עם שאר מצרכי המתכון (מלבד הביצים) עד לצמצום הנוזלים, כ-15 דקות בישול.

נעביר את בסיס השקשוקה למגש חד פעמי בינוני (ניתן גם לצנן ולהקפיא את רוטב הבסיס).

מעל לרוטב השקשוקה נפתח ביצים.

נאפה בתנור חם על 200 מעלות עד שהביצים מתקשות.

נפזר פטרוזיליה ופלפל גרוס ונגיש רותח.

3 דירוגים וחוות דעת

דן פלג

להוסיף כמון, מוסיף המון :-)

guy

טעים :)

צביה

יאמי

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן