פסטה פפרדלה ברוטב שמנת בטטה

על ידי Marcia Abramovich  

מנה טעימה במיוחד, הכי קלה להכנה ואף פעם לא מאכזבת! פסטה פפרדלה ברוטב שמנת וקוביות בטטה עם טוויסט מעניין ומפתיע - רוטב צ'ילי מתוק. מתכון קל מאוד להכנה שמתאים לארוחת צהריים או ערב וגם לאירוח חלבי.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 10 דקות

    15 דקות

    25 דקות

  • 5-6 סועדים

מצרכים למתכון

חב' פסטה פפרדלה

1 בטטה גדולה

כמה עלי מרווה

שן שום כתושה

מלח ופלפל

4 כפות רוטב צ'ילי מתוק

בצל ירוק / כוסברה לפי הטעם

הוראות הכנה

את הבטטה נקלוף ונחתוך לקוביות קטנות בגודל שווה.

נרתיח סיר עם מים ונרכך את קוביות הבטטה, או, נאפה את קוביות הבטטה בתנור עד לריכוך.

בסיר בינוני נטגן שן שום במעט שמן, נוסיף לסיר שמנת מתוקה עם כמה עלי מרווה, קוביות הבטטה המוכנות, תבלינים ורוטב צ'ילי ונבשל יחד עד לצמצום וקבלת המרקם הרצוי.

נוסיף לסיר הרוטב את הפסטה המוכנה, נערבב היטב ונבשל עוד 20 שניות.

נקשט בבצל ירוק או כוסברה קצוצה ונגיש חם.

שתפו את המתכון >>

3 דירוגים וחוות דעת

ח

16/07/2016

מה זה עלה מרווה?

עדי

20/03/2016

ממש טעים!!!!!!!

Shlomit Cohen

11/02/2016

חייב שמנת מתוקה?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00