
הוראות הכנה
בסיר בינוני על להבה בינונית נביא לרתיחה מים עם שמן וסוכר.
כשהמים רותחים, נוסיף לסיר קמח מצה ואבקת אפייה, נערבב במהירות עד שנקבל גוש בצק.
נסיר מהאש ונצנן את הבצק, כשהתקרר נעביר למיקסר.
נלוש את הבצק במיקסר במהירות בינונית ונוסיף לו ביצים בזו אחר זו, אחת בכל פעם, עד שהביצה נבלעת בבצק.
נעביר את בצק הפחזניות לשקי זילוף ועל גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה נזלף צורה של פרח, נשמור על רווחים כי הפחזניות תופחות.
נאפה את הפחזניות בתנור חם על 200 מעלות למשך 35 דקות, לאחר 35 דקות נפתח את דלת התנור ל-5 דקות.
בינתיים נכין את הקרם: נקציף יחדיו שמנת מתוקה עם חלב ופודינג וניל עם לקבלת קרם יציב. ניתן להכין גם קרם פרווה עם קצפת צמחית, פודינג וניל וכוס מים.
כשהפחזניות מוכנות, נצנן לטמפרטורת החדר ורק לאחר מכן נפתח לרוחב בעזרת בסכין חדה ונמלא בקרם.
מומלץ לזלף שוקולד מומס או לפדר באבקת סוכר לקישוט.
עוד מתוקים לחג מושלם:
כל המתכונים לחג בעמוד אחד - מתכונים לפסח
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!