אטריות כשרות לפסח מקמח תפוחי אדמה

על ידי ריקי מנדלוביץ'  

המתכון של ריקי מנדלוביץ' לאטריות כשרות לפסח המשמשות כתוספת נהדרת למרק הקניידלך או כל מרק אחר. אטריות מקמח תפוחי אדמה, קלילות, טעימות ופשוטות הכנה.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 30 דקות

    25 דקות

    55 דקות

מצרכים למתכון

3 ביצים

1/2 כוס מים

1/2 כוס קמח תפוחי אדמה

מלח

3 ענפי פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

לערבב טוב טוב את הביצים עם המים.

להוסיף חצי כוס קמח תפוחי אדמה ולערבב טוב עד שאין גושים.

להוסיף מלח ופטרוזיליה קצוצה דק דק ולערבב בשנית.

לשמן מחבת במעט מאד שמן וכשחם לשפוך לתוכה כמות קטנה ולטגן כמו בלינצ׳ס דק דק.

כשמוכן מצד אחד הופכים לעוד כמה שניות של טיגון.

לערום את החביתיות אחת על השנייה ולהמשיך לטגן עד שנגמרת הבלילה.

לקחת 2 חביתיות, לגלגל לנקניק ולחתוך לפרוסות דקות. ככה לעשות עם כל החביתיות.

לפתוח את הפרוסות ולהפריד את האטריות.

בהצלחה ובתיאבון, ריקי.

* חשוב - את האטריות יש להוסיף למרק חם לפני ההגשה. אין להרתיח יחד עם המרק כי האטריות נמסות.

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

שושנה ש

16/03/2018

אם אינך רוצה להתאמץ קשה, פשוט ערבבי את המים עם קמח תפוחי האדמה ורק אז הוסיפי את הביצים. הקמח ממש נמס במים…

מעיין גבע שושן

28/04/2016

טעים ופשוט. פתרון ממולץ למי שלא אוכל גלוטן, או סתם לא בא לו מצות.
ריקי אלופה!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00