פשטידת פסטה ופטריות קראנצ’ית

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  , ,

ארוחת ערב מוצלחת שמכינים ממש בקלות - פשטידת פסטה ברוטב בצל ופטריות קראנצ'ית במיוחד, מתאימה גם לילדים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 20 דקות

    40 דקות

    1 שעה

  • תבנית מרובעת 20X20

מצרכים למתכון

חבילת פסטה פנה מוכנה

2 כוסות ממי בישול הפסטה

1 בצל קצוץ

1 פחית פטריות שמפיניון פרוסות

4 כפות קמח

כוס מים רותחים

כף אבקת מרק פטריות

גביע גבינת קוטג'

100 גרם גבינה בולגרית מגוררת

50 גרם גבינה צהובה מגוררת

2 ביצים

לציפוי

50 גרם גבינה צהובה מגוררת

כוס פירורי לחם

ספריי שמן

הוראות הכנה

את הפסטה המוכנה מניחים בקערה גדולה ונותנים לה להתקרר.

בינתיים בסיר בינוני מטגנים בצל ופטריות כ-5 דקות.

מוסיפים 2 כפות קמח, מים רותחים ואבקת מרק ומערבבים היטב.

מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל ומוסיפים גם את 2 כוסות מי הפסטה.

מערבבים היטב ומכסים את האש.

לקערת הפסטה מוסיפים קוטג', בולגרית וגבינה צהובה ומערבבים היטב.

שופכים לקערה גם את תערובת הפטריות והבצל (עם המים) ומערבבים היטב.

מוסיפים 2 כפות קמח ו-2 ביצים ובוחשים היטב לעיסה אחידה.

יוצקים את תערובת הפשטידה לתבנית מרובעת בינונית משומנת.

מפזרים מעל גבינה צהובה ופירורי לחם, מרססים בספריי שמן מעל לפירורי הלחם.

אופים את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות.

הפשטידה מוכנה כאשר כל המים התאדו והפשטידה יציבה.

מוציאים מהתנור, מניחים לצינון וחותכים.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00