
פשטידת פסטה ופטריות קראנצ'ית
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פשטידות וקישים
ארוחת ערב מוצלחת שמכינים ממש בקלות - פשטידת פסטה ברוטב בצל ופטריות קראנצ'ית במיוחד, מתאימה גם לילדים.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
20 דקות
40 דקות
1 שעה
- תבנית מרובעת 20X20
הוראות הכנה
את הפסטה המוכנה מניחים בקערה גדולה ונותנים לה להתקרר.
בינתיים בסיר בינוני מטגנים בצל ופטריות כ-5 דקות.
מוסיפים 2 כפות קמח, מים רותחים ואבקת מרק ומערבבים היטב.
מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל ומוסיפים גם את 2 כוסות מי הפסטה.
לקערת הפסטה מוסיפים קוטג', בולגרית וגבינה צהובה ומערבבים היטב.
שופכים לקערה גם את תערובת הפטריות והבצל (עם המים) ומערבבים היטב.
מוסיפים 2 כפות קמח ו-2 ביצים ובוחשים היטב לעיסה אחידה.
יוצקים את תערובת הפשטידה לתבנית מרובעת בינונית משומנת.
מפזרים מעל גבינה צהובה ופירורי לחם, מרססים בספריי שמן מעל לפירורי הלחם.
אופים את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות.
הפשטידה מוכנה כאשר כל המים התאדו והפשטידה יציבה.
מוציאים מהתנור, מניחים לצינון וחותכים.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!