פסטה ברוקולי ופטה קראנצ’ית

על ידי קישל'ה - קייטרינג בוטיק חלבי  

כדי שגם אתם תוכלו להציע לאורחיכם "מנת שף" ממעשה ידכם, החלטנו בקישל'ה לפנק אתכם עם מתכון פשוט וקליל לפסטה קייצית, שתמיד מצליחה לגרוף המון מחמאות. פסטה ברוקולי קראנצ'ית עם פטה, שקדים, אפונה וכל טוב.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 15 דקות

    30 דקות

    45 דקות

  • 4-6 סועדים

מצרכים למתכון

חבילת פסטה פטוצ'יני

450 גר' פרחי ברוקולי חלוטים קלות

200 גר' קוביות גבינת פטה

150 גר' שקדים מולבנים פרוסים

50 גר' אפונה

20 גר' שום פרוס

80 מל' שמן זית

100 מל' יין לבן

קורט מלח ופלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מבשלים את הפסטה במים לפי הוראות היצרן ומסננים.

במחבת גדולה מטגנים קלות בשמן זית את השום והשקדים, עד להזהבה.

מוסיפים את פרחי הברוקולי ומקפיצים כ-3 דקות.

מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים יין לבן ומערבבים עד לצימצום רוב הנוזל.

מוספים את הפסטה ומבשלים תוך הקפצה כ-2-3 דקות.

לקראת סיום הבישול מוסיפים את האפונה וגבינת הפטה, משלימים טעמים ומגישים.

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

חנה ויינשטוק

04/09/2016

מתכון טעים! וקל להכנה! מומלץ.

foodisgood

03/09/2016

היי חנה,
בהחלט ניתן להכין את הפסטה עם גבינה בולגרית או עם כל גבינה אהובה אחרת.

חנה ויינשטוק

02/09/2016

מתכון מעולה וטעים!

חנה

30/08/2016

אפשר להחליף בגבינה בולגרית?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00