
פסטה ברוקולי ופטה קראנצ’ית
על ידי קישל'ה - קייטרינג בוטיק חלבי פסטה ונודלס
כדי שגם אתם תוכלו להציע לאורחיכם "מנת שף" ממעשה ידכם, החלטנו בקישל'ה לפנק אתכם עם מתכון פשוט וקליל לפסטה קייצית, שתמיד מצליחה לגרוף המון מחמאות. פסטה ברוקולי קראנצ'ית עם פטה, שקדים, אפונה וכל טוב.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
15 דקות
30 דקות
45 דקות
- 4-6 סועדים
הוראות הכנה
מבשלים את הפסטה במים לפי הוראות היצרן ומסננים.
במחבת גדולה מטגנים קלות בשמן זית את השום והשקדים, עד להזהבה.
מוסיפים את פרחי הברוקולי ומקפיצים כ-3 דקות.
מוסיפים יין לבן ומערבבים עד לצימצום רוב הנוזל.
מוספים את הפסטה ומבשלים תוך הקפצה כ-2-3 דקות.
לקראת סיום הבישול מוסיפים את האפונה וגבינת הפטה, משלימים טעמים ומגישים.
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים:
4 דירוגים וחוות דעת

חנה ויינשטוק
04/09/2016
מתכון טעים! וקל להכנה! מומלץ.

03/09/2016
היי חנה,
בהחלט ניתן להכין את הפסטה עם גבינה בולגרית או עם כל גבינה אהובה אחרת.

חנה ויינשטוק
02/09/2016
מתכון מעולה וטעים!

חנה
30/08/2016
אפשר להחליף בגבינה בולגרית?
