
חיתוכיות חמאת בוטנים ומרציפן
על ידי anatweinstein מתכונים טבעוניים, קינוחים
קינוח קל מהיר ויפיפה - חיתוכים חמאת בוטנים ומרציפן מתקתקות וממכרות. קינוח טבעוני, ללא אפייה, שכל אחד יכול להכין!
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
-
40 דקות
5 דקות
45 דקות
- כ-40 חיתוכיות
הוראות הכנה
מצפים תבנית פיירקס קטנה בנייר אפיה.
טוחנים את העוגיות ומערבבים עם שמן קוקוס וחמאת בוטנים. כשהתערובת אחידה משטחים בתבנית ומכניסים לקירור.
מערבבים את מרכיבי המרציפן עד שנוצרת תערובת דמויית פלסטלינה. אם יבש מדי להוסיף מעט מייפל, אם רטוב מדי להוסיף מעט שקדים. משטחים את המרציפן על התחתית ומחזירים לקירור.
בבן מארי (סיר בתוך סיר) מחממים את השוקולד המריר עם 3 כפות חמאת בוטנים. כשהתערובת מתקררת מעט, לשפוך מעל המרציפן וליישר בעדינות.
עם כף לטפטף חמאת בוטנים וטחינה גולמית על השוקולד, ועם קיסם או סכין ליצור צורות. כמה שיותר טיפטופים ומשיכות, יותר יפה.
לקרר שעתיים במקרר, להוציא מהתבנית ולחתוך לריבועים קטנים.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!