
חיתוכיות חמאת בוטנים ומרציפן
על ידי anatweinstein מתכונים טבעוניים, קינוחים
קינוח קל מהיר ויפיפה - חיתוכים חמאת בוטנים ומרציפן מתקתקות וממכרות. קינוח טבעוני, ללא אפייה, שכל אחד יכול להכין!
- זמן עבודה: 40 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
40 דקות
5 דקות
45 דקות
- כ-40 חיתוכיות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
מצפים תבנית פיירקס קטנה בנייר אפיה.
טוחנים את העוגיות ומערבבים עם שמן קוקוס וחמאת בוטנים. כשהתערובת אחידה משטחים בתבנית ומכניסים לקירור.
מערבבים את מרכיבי המרציפן עד שנוצרת תערובת דמויית פלסטלינה. אם יבש מדי להוסיף מעט מייפל, אם רטוב מדי להוסיף מעט שקדים. משטחים את המרציפן על התחתית ומחזירים לקירור.
בבן מארי (סיר בתוך סיר) מחממים את השוקולד המריר עם 3 כפות חמאת בוטנים. כשהתערובת מתקררת מעט, לשפוך מעל המרציפן וליישר בעדינות.
עם כף לטפטף חמאת בוטנים וטחינה גולמית על השוקולד, ועם קיסם או סכין ליצור צורות. כמה שיותר טיפטופים ומשיכות, יותר יפה.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:









