
סלט חצילים ופלפלים שרופים (ז׳עלוק)
על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון סלטים וירקות
סלט פלפלים וחצילים קלויים עם ירק ולימון. סלט קל להכנה צבעוני וטעים במיוחד שמתאים לארוחת בוקר, צהריים, ערב וגם לעל האש. הולך מעולה עם כל סוג של ארוחה ומוסיף המון עניין לשולחן.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
-
20 דקות
35 דקות
55 דקות
הוראות הכנה
את החצילים והפלפלים שורפים על אש גלויה (אפשר גם בתנור).
חוצים את החצילים, מרוקנים מהתוכן וקוצצים על קרש חיתוך.
את הפלפלים חותכים לקוביות קטנות.
מערבבים הקערה חצילים, פלפלים, שום, לימון, שמן, פטרוזיליה, כוסברה ותבלינים.
טועמים את הסלט, מתקנים טעמים (אפשר להוסיף עוד לימון מי שאוהב) ומגישים.
כמות הכוסברה והפטרוזיליה בסלט יכולה להשתנות לפי טעמכם האישי.
שיתוף >>
7 דירוגים וחוות דעת
יואב
03/03/2019
יצא מושלם אכלתי מהסלט כל השבוע
עידנאור
02/11/2017
הסלט המדהים הזה הפך לסלט הכמעט קבוע מדי שבת:) תודה על המתכון!!!!
גאנה
20/07/2017
נראה טוב וטעים
עידנאור
21/09/2016
נראה מצוין רק שאלה קטנה: יש לי חצילים בלאדי בינוניים,זה יתאים למתכון? אם כן,כמה חצילים לשים?
קרן
18/12/2015
פעם ראשונה….נהנת מכל טעימה….מצויין.אני הוספתי גם מעט שמיר.
zipimiri
16/10/2015
סלט מאוד מיוחד וטעים ועם החלה זה מושלם!!מומלץ:)
ויקי
09/09/2015
יצא מעולה תודה 🙂

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!