

סלסילות פילו ממולאות כבדים ולבבות
על ידי המתכונים של ריקי גבאי מנות ראשונות, עיקריות
מנה ראשונה / עיקרית לפי בחריתכם של סלסילות עלי ספילו ממולאות במעורב של כבדים ולבבות בסילאן. מנה מיוחדת, מושקעת וטעימה.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
30 דקות
30 דקות
1 שעה
- 5-7 מנות
הוראות הכנה
במחבת רחבה וגדולה נטגן בצלים עד שהם הופכים שקופים.
נוסיף לבבות עוף, תבלינים וסילאן נערבב ונטגן כ- 10 דקות, תוך ערבוב מידי פעם.
לאחר 10 דקות נסדר במחבת את כבדי העוף, נוסיף כף שמן זית ונערבב בעדינות רבה, נכסה את הכבדים ברוטב.
נטגן את הכבדים ברוטב יחד עם הלבבות כרבע שעה נוספת, כ- 5 דקות.
בינתיים נשמן תבניות פרח קטנות (אפשר להשתמש בכל תבנית קטנה) ונניח בהן עלי סיגר חתוכים לגודל הרצוי. נאפה על 180 במשך 15 דקות, או עד שמשחים.
נוציא את פרחי הסיגר מהתנור, נמלא בתערובת כבדי עוף, לבבות ובצלים, נפזר פטרוזיליה קצוצה ונגיש חם.
אולי יעניין אותך...