סלסילות פילו ממולאות כבדים ולבבות

על ידי המתכונים של ריקי גבאי  ,

מנה ראשונה / עיקרית לפי בחריתכם של סלסילות עלי ספילו ממולאות במעורב של כבדים ולבבות בסילאן. מנה מיוחדת, מושקעת וטעימה.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 30 דקות

    30 דקות

    1 שעה

  • 5-7 מנות

מצרכים למתכון

2 בצלים - רצועות דקות

4 שיני שום כתושות

1/2 קילו לבבות עוף

מעט כורכום

מעט כמון

מלח ופלפל

תערובת תבלינים למעורב ירושלמי

מעט תבלין צ'ילי חריף

2 כפות סילאן

1/2 קילו כבדי עוף צלויים

צרור קטן פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

במחבת רחבה וגדולה נטגן בצלים עד שהם הופכים שקופים.

נוסיף למחבת שום ונערבב היטב.

נוסיף לבבות עוף, תבלינים וסילאן נערבב ונטגן כ- 10 דקות, תוך ערבוב מידי פעם.

לאחר 10 דקות נסדר במחבת את כבדי העוף, נוסיף כף שמן זית ונערבב בעדינות רבה, נכסה את הכבדים ברוטב.

נטגן את הכבדים ברוטב יחד עם הלבבות כרבע שעה נוספת, כ- 5 דקות.

בינתיים נשמן תבניות פרח קטנות (אפשר להשתמש בכל תבנית קטנה) ונניח בהן עלי סיגר חתוכים לגודל הרצוי. נאפה על 180 במשך 15 דקות, או עד שמשחים.

נוציא את פרחי הסיגר מהתנור, נמלא בתערובת כבדי עוף, לבבות ובצלים, נפזר פטרוזיליה קצוצה ונגיש חם.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00