FoodisGood

מתכון לירקות מוחמצים

על ידי naamasagiv  ,

ירקות מוחמצים טעימים טעימים, בריאים, וההכנה בכלי קלות. כתוספת למנה או כנישנוש ... פשוט נפלא! כמויות המים, חומץ, מלח, פלפל ושום הינן בהתאם לכמות הירקות שתוסיפו ולגודל הכלי.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 12 שעות 15 דקות
  • 15 דקות

    12 שעות

    12 שעות 15 דקות

  • צנצנת וואקום
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

מצרכים למתכון

גמבה אדומה

גמבה ירוקה

חבילת מיני מלפפונים

חבילת שמיר

4 גזרים גדולים

6 שיני שום

6 עלי דפנה

כפית פלפל שחור שלם

מלח

חומץ

הוראות הכנה

ראשית, יש לחתוך את הגזרים והגמבות.

יש לסדר בצנצנת את הירקות כך שבכל שלב יהיה שום, שמיר ועלי דפנה.

כל שאר השלבים עובדים לפי הנוסחה הבאה:

לכל 2 כוסות מים, נוסיף חצי כוס חומץ וכף גדושה מלח.

יש לחמם בסיר את המים והמלח עד לרתיחה.

נוריד מהאש וניתן למים להתקרר.

נוסיף לצנצנת את המים והחומץ.

יש לסגור היטב את הצנצנת ולהשאיר על השיש בטמפרטורת החדר למשך 12 שעות ולאחר מכן להכניס למקרר.

1 דירוגים וחוות דעת

צילה

יצא הכי טוב שאי פעם הכנתי! תודה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.