
כיסוני פירושקי במילוי בשר ואורז
על ידי Nino - מטבח אומנותי בשר, לחם ומאפים, עיקריות
מתכון למאפה פרושקי מהמטבח הרוסי. מאפה שמרים מטוגן וממולא באורז ובשר טחון. מעולה לארוחת צהריים.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
30 דקות
40 דקות
1 שעה 10 דקות
- 20 כיסוני פרושקי
מצרכים למתכון
לבצק
קילו רמח
50 גרם שמרים יבשים
קורט סוכר
כף מלח
1/2 כוס שמן
3 כוסות מים קרים
1 ביצה
למילוי
3-4 כפות שמן
1/2 קילו בשר טחון
1/2 כוס אורז מבושל
כפית פפריקה אדומה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1/4 כפית כמון
1/4 כפית תבלין כוסברה יבשה
מעט אגוז מוסקט
הוראות הכנה
את חומרי הבצק נלוש היטב עד לקבלת בצק נוח וחלק. נכסה את הבצק ונתפיח למשך שעה.
במחבת רחבה נטגן את הבשר הטחון עם כל התבלינים, נערבב ונפורר היטב את הבשר. נטגן עד שהבשר משנה צבעו ומוכן לגמרי.
נערבב את הבשר המוכן עם אורז מבושל ונניח לצינון מוחלט, עדיף לצנן בתור מסננת עדינה כדי להיפטר מכל הנוזלים המיותרים.
נחלק את הבצק ל-20 כדורים שווים, כל כדור נפתח עם ידיים מקומחות ונמלא במלית הבשר והאורז. נסגור את הכדורים טוב טוב ונשטח בעדינות.
נחמם שמן עמוק במחבת רחבה ונטגן את הפרושקי משני הצדדים עד להזהבה יפה.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!
אורלי כהן
האם אפשרי גם לאפות?