כיסוני פירושקי במילוי בשר ואורז

על ידי Nino - מטבח אומנותי  , ,

מתכון למאפה פרושקי מהמטבח הרוסי. מאפה שמרים מטוגן וממולא באורז ובשר טחון. מעולה לארוחת צהריים.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 30 דקות

    40 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • 20 כיסוני פרושקי

מצרכים למתכון

לבצק

קילו רמח

50 גרם שמרים יבשים

קורט סוכר

כף מלח

1/2 כוס שמן

3 כוסות מים קרים

1 ביצה

למילוי

3-4 כפות שמן

1/2 קילו בשר טחון

1/2 כוס אורז מבושל

כפית פפריקה אדומה מתוקה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

1/4 כפית כמון

1/4 כפית תבלין כוסברה יבשה

מעט אגוז מוסקט

הוראות הכנה

את חומרי הבצק נלוש היטב עד לקבלת בצק נוח וחלק. נכסה את הבצק ונתפיח למשך שעה.

במחבת רחבה נטגן את הבשר הטחון עם כל התבלינים, נערבב ונפורר היטב את הבשר. נטגן עד שהבשר משנה צבעו ומוכן לגמרי.

נערבב את הבשר המוכן עם אורז מבושל ונניח לצינון מוחלט, עדיף לצנן בתור מסננת עדינה כדי להיפטר מכל הנוזלים המיותרים.

נחלק את הבצק ל-20 כדורים שווים, כל כדור נפתח עם ידיים מקומחות ונמלא במלית הבשר והאורז. נסגור את הכדורים טוב טוב ונשטח בעדינות.

נחמם שמן עמוק במחבת רחבה ונטגן את הפרושקי משני הצדדים עד להזהבה יפה.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

אורלי כהן

05/01/2016

האם אפשרי גם לאפות?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00