
כיסוני פירושקי במילוי בשר ואורז
על ידי Nino - מטבח אומנותי בשר, לחם ומאפים, עיקריות
מתכון למאפה פרושקי מהמטבח הרוסי. מאפה שמרים מטוגן וממולא באורז ובשר טחון. מעולה לארוחת צהריים.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
30 דקות
40 דקות
1 שעה 10 דקות
- 20 כיסוני פרושקי
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
את חומרי הבצק נלוש היטב עד לקבלת בצק נוח וחלק. נכסה את הבצק ונתפיח למשך שעה.
במחבת רחבה נטגן את הבשר הטחון עם כל התבלינים, נערבב ונפורר היטב את הבשר. נטגן עד שהבשר משנה צבעו ומוכן לגמרי.
נערבב את הבשר המוכן עם אורז מבושל ונניח לצינון מוחלט, עדיף לצנן בתור מסננת עדינה כדי להיפטר מכל הנוזלים המיותרים.
נחלק את הבצק ל-20 כדורים שווים, כל כדור נפתח עם ידיים מקומחות ונמלא במלית הבשר והאורז. נסגור את הכדורים טוב טוב ונשטח בעדינות.
נחמם שמן עמוק במחבת רחבה ונטגן את הפרושקי משני הצדדים עד להזהבה יפה.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












1 דירוגים וחוות דעת
אורלי כהן
האם אפשרי גם לאפות?