FoodisGood

עוגות פיסטוק אישיות חגיגיות

על ידי המתכונים של אתי ממן  

קינוח אישי מרשים למשקיענים שבנינו - עוגות פיסטוק אישיות שכל ביס מהן הוא התגשמות של חלום. עוגה חלבית מרשימה שמתאימה מאוד לאירועים ולאירוח. כשרה לפסח.

  • זמן עבודה: 1 שעה
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 30 דקות
  • 1 שעה

    30 דקות

    1 שעה 30 דקות

מצרכים למתכון

לעוגה

6 ביצים

3/4 כוס סוכר

2 כוסות פיסטוק

לקרם פיסטוק

350 מ"ל שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד לבן

1 כף מחית פיסטוק

לסירופ

רבע כוס סוכר

חצי כוס מים

1 כף מיץ לימון טרי

הוראות הכנה

מתחילים בהכנת קרם פיסטוק

בקערה שוברים שוקולד לבן לקוביות, מוסיפים מחית פיסטוק ו 100 גרם שמנת מתוקה, מחממים בעדינות בפולסים קצרים, מערבבים טוב, מצננים ומכניסים למקרר.

מכינים את העוגה

במעבד מזון טוחנים את הפיסטוק עם חצי כוס סוכר לפירורים דקים, בקערת מיקסר מקציפים חלמונים עם 2 כפות סוכר ומעבירים לקערה אחרת.

מקציפים חלבונים עם 2 כפות סוכר לקצף יציב, מקפלים את החלמונים בהדרגה, מוסיפים את הפיסטוק הטחון ומקפלים בעדינות, מעבירים לתבנית אלומיניום מרובעת משומנת.

אופים 170 מעלות כחצי שעה ומצננים.

בעזרת רינג לעוגה אישית קורצים עיגולים (אפשר להכין עוגה גדולה בתבנית עגולה קפיצית),

מכינים סירופ

בסיר קטן מביאים לרתיחה מים, סוכר ומיץ לימון מבשלים 2 דקות ובעזרת מברשת מברישים את העוגות.

מצפים את העוגות

מקציפים את גנאש הפיסטוק והשוקולד (שנמצא במקרר) מוסיפים את יתרת השמנת המתוקה ומקציפים עד לקבלת קרם יציב, מצפים את העוגות ומכניסים למקרר לכמה שעות.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן