FoodisGood

עוגת שיש פרג ותפוזים מעולה

על ידי נאוה מלכה - מתכונים באהבה  ,

אם בא לכם לשדרג את עוגת השיש הרגילה, המתכון הזה בדיוק בשבילכם! מתכון לעוגת פרג ותפוזים שיש פרווה מוצלחת במיוחד.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 20 דקות

    45 דקות

    1 שעה 5 דקות

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

6 ביצים מופרדות

1.5 כוסות סוכר

1/2 כוס שמן

1 שקית סוכר וניל

1 כוס מיץ תפוזים (מחולק ל-3)

גרידת תפוז שלם

2 כוסות קמח תופח

1 כוס פרג טחון

הוראות הכנה

מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח אך לא נוקשה.

בקערה נפרדת טורפים חלמונים עם כוס סוכר, שמן, סוכר וניל, 1/3 כוס מיץ תפוזים וקמח.

מאחדים בין 2 התערובות ויוצקים לתבנית הפלא (או לתבנית 26).

מערבבים 1/3 כוס מיץ תפוזים עם פרג ויוצקים על גבי הבלילה, בצורת מעגל במרכז העוגה.

אופים את העוגה בתנור חם על 175 מעלות כ-45 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

מחכים לצינון מוחלט ומרטיבים את העוגה ב-1/3 כוס מיץ התפוזים הנותר.

אם אפינו בתבנית הפלא - מניחים את העוגה הפוכה על בקבוק, לאחר חצי שעה מעבירים סכין חדה בדפנות וממתינים לצינון מוחלט.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן