FoodisGood



עוגת פרג, קוקוס ותפוחי עץ בחושה

על ידי המתכונים של אורנה ועלני  

עוגה עשירה במיוחד עם טעמים נפלאים של פרג, קוקוס וחתיכות תפוחי עץ. העוגה נימוחה ומוצלחת מאוד.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 25 דקות

    50 דקות

    1 שעה 15 דקות

  • תבנית 24

מצרכים למתכון

4 ביצים מופרדות

כוס סוכר

1/2 כוס שמן

2 שקיות סוכר וניל

כוס קמח תופח

כוס פרג טחון

כוס קוקוס

3 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות

כפית קינמון

1/2 כוס מיץ תפוזים

הוראות הכנה

תחילה נקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב. נוסיף בהדרגה ותוך כדי הקצפה את החלמונים והשמן.

לקערה שנייה ננפה קמח, נוסיף פרג, קוקוס, קינמון ותפוחי עץ ונקפל עד שהתפוחים מכוסים.

נאחד את קערת היבשים עם קערת הרטובים בתנועות קיפול עדינות ולסירוגין עם מיץ התפוזים.

נשמן תבנית 24, ניצוק לתוכה את בלילת העוגה ונאפה ב-180 מעלות כ45-50 דקות, עד שקיסם יוצא מעט לח.

נקרר ונאבק באבקת סוכר.

אולי יעניין אותך...

5 דירוגים וחוות דעת

מירי גלינדו

גן עדן עלי אדמות!
השילוב של קוקוס פרג ותפו׳ע מדהים
הוספתי רק חצי כוס סוכר,ו פרג מוכן מתוק מקופסא

היי כרמלה,
כן, מדובר בפרג טחון.

כרמלה שורצאפל

האם הפרג טחון או לא?

היי שושה,
יש לשים 1/2 כוס שמן
תודה על תשומת הלב, המתכון יתקון

שושה דקל

כמה שמן לשים..דחוף לענות אני באמצא העוגה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.