עוגת פרג וקוקוס עם אגוזים

על ידי אהובה והבה  

היא פרווה, היא גבוהה והיא מלאה בטעמים! עוגת פרג עם קוקוס ואגוזים, מושלמת לאירוח. מצפים באגוזים שבורים וקוקוס טחון ומתקבלת עוגה יפה וטעימה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 20 דקות

    45 דקות

    1 שעה 5 דקות

  • תבנית עגולה עם חור

מצרכים למתכון

6 ביצים מופרדות

1.5 כוסות סוכר

2 כוסות קמח

1/2 כוס קוקוס

קליפת לימון מגוררת

1 כוס פרג טחון

3/4 כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים

1 כפית תמצית וניל

לגנאש שוקולד

150 גרם שוקולד מריר

1 מיכל שמנת מתוקה

לציפוי

קוקוס

אגוזי מלך קצוצים גס

הוראות הכנה

להקציף חלבונים עם חצי מכמות הסוכר לקצף יציב, להניח בצד.

להקציף חלמונים עם יתרת הסוכר, לזלף פנימה שמן באיטיות.

להוסיף בהדרגה גם מיץ תפוזים, גרדת לימון ואת תערובת החלבונים.

לבסוף להוסיף פנימה את היבשים: פרג, קוקוס, קמח ואבקת אפייה.

לערבב בתנועות קיפול רק עד שהקמח נטמע.

ליצור את הבלילה לתבנית עם חור משומנת עם מעט סוכר בתחתית.

לאפות את העוגה בתנור חם על 170 מעלות כ-45 דקות.

לחמם שמנת במיקרוגל ולשבור לתוכה את השוקולד המריר, לערבב היטב לקרם מבריק וליצור על גבי העוגה.

לפזר שומשום ולצפות בהמון אגוזים מסביב לעוגה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00