
עוגת פרג וקוקוס עם אגוזים
על ידי אהובה והבה עוגות
היא פרווה, היא גבוהה והיא מלאה בטעמים! עוגת פרג עם קוקוס ואגוזים, מושלמת לאירוח. מצפים באגוזים שבורים וקוקוס טחון ומתקבלת עוגה יפה וטעימה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
-
20 דקות
45 דקות
1 שעה 5 דקות
- תבנית עגולה עם חור
הוראות הכנה
להקציף חלבונים עם חצי מכמות הסוכר לקצף יציב, להניח בצד.
להקציף חלמונים עם יתרת הסוכר, לזלף פנימה שמן באיטיות.
להוסיף בהדרגה גם מיץ תפוזים, גרדת לימון ואת תערובת החלבונים.
לבסוף להוסיף פנימה את היבשים: פרג, קוקוס, קמח ואבקת אפייה.
לערבב בתנועות קיפול רק עד שהקמח נטמע.
ליצור את הבלילה לתבנית עם חור משומנת עם מעט סוכר בתחתית.
לאפות את העוגה בתנור חם על 170 מעלות כ-45 דקות.
לחמם שמנת במיקרוגל ולשבור לתוכה את השוקולד המריר, לערבב היטב לקרם מבריק וליצור על גבי העוגה.
לפזר שומשום ולצפות בהמון אגוזים מסביב לעוגה.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!