FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת פרג, חלבה ושוקולד מושלמת לפורים

על ידי המתכונים של אורנה ועלני  

אם אתם מחפשים עוגת פרג משודרגת לתת מתנה בפורים, עוגת הפרג הזאת בדיוק בשבילכם. מעולה כמשלוח מנות מיוחד במינו.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 30 דקות

    40 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

5 ביצים מופרדות

1 ורבע כוסות סוכר

2 שקיקי סוכר וניל

3/4 כוס שמן

1 גביע גבינה לבנה

1 גביע יוגורט טבעי

1 שקית אבקת אפייה

2 כוסות קמח

1 כוס פרג טחון

1 כוס שערות חלבה

8 כדורי שוקולד (אפשר גם קליק או כל כדור שוקולדי אחר)

לציפוי

150 גרם שוקולד מריר

1 שמנת מתוקה

שערות חלבה

שוקולדים לפי הטעם

הוראות הכנה

מקציפים חלבונים וסוכר יחד עם סוכר וניל עד לקבלת קצף תפוח.

מוסיפים בהדרגה את המצרכים הרטובים לפי הסדר: חלבונים, שמן, גבינה ויוגורט.

בקערה גדולה מערבבים את החומרים היבשים" קמח, אבקת אפייה, פרג ושערות חלבה רק עד לקבלת תערובת אחידה.

יוצקים 1/2 מהבלילה לתבנית 26, מפזרים את כדורי השוקולד ומעליהם את יתרת הבלילה.

אופים את העוגה בתנור חם על 180 מעלות כ- 40 דקות, או עד להזהבה.

מחממים שמנת מתוקה כדקה - דקה וחצי במיקרוגל ואליה שוברים את השוקולד המריר, מניחים לחצי דקה ומערבבים היטב עד לקבלת קרם מבריק, יוצקים על העוגה ומניחים להתייצבות.

מקשטים בשערות חלבה ושוקולדים כיד הדמיון.

1 דירוגים וחוות דעת

אסתי

כמה פרג ? לא מופיע ברכיבים

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן