קציצות מחמאר מטוגנות

על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו  

את פשטידת המחמאר המרוקאית כולנו מכירים, אבל הפעם החלטתי להכין מאותם המצרכים קציצות טעימות שנחטפות בשניות. מומלץ להכין!

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 15 דקות

    1 שעה

    1 שעה 15 דקות

  • כ-20 קציצות קטנות

מצרכים למתכון

5 תפוחי אדמה

2 גזרים

חופן כוסברה קצוצה

תבלינים: א. מרק, כורכום, מלח

4 כפות גדושות קמח תפויח אדמה או רגיל

1 ביצה

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה והגזרים נקלוף ונבשל היטב במים רותחים עד לריכוך.

לאחר ריכוך נמעך ונצנן את תפוחי האדמה והגזרים לחלוטין.

לאחר צינון נוסיף לפירה את שאר מצרכי המתכון ונערבב היטב לעיסה אחידה.

נטען מעט מעיסת הקציצות ונתקן תיבול אם צריך.

נחמם שמן חצי עמוק ונטגן קציצות מחמאר משני הצדדים עד להזהבה יפה.

שתפו את המתכון >>

1 דירוגים וחוות דעת

אביבית

23/03/2017

סעיף חשוב, לצנן את התפוחי האדמה וגזר..
פעם שעברה עשיתי פאשלה, לא שמתי לך והוספתי את הביצה והיא כמעט התבשלה לי מהחום של הירקות…
חוץ מזה, יוצא נהדר! מכינה בפסח עם קמח תפוחי אדמה, פתרון נוח לפיקניק וכאלה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00