
קציצות מחמאר מטוגנות
על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו קציצות
את פשטידת המחמאר המרוקאית כולנו מכירים, אבל הפעם החלטתי להכין מאותם המצרכים קציצות טעימות שנחטפות בשניות. מומלץ להכין!
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
15 דקות
1 שעה
1 שעה 15 דקות
- כ-20 קציצות קטנות
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












1 דירוגים וחוות דעת
אביבית
סעיף חשוב, לצנן את התפוחי האדמה וגזר..
פעם שעברה עשיתי פאשלה, לא שמתי לך והוספתי את הביצה והיא כמעט התבשלה לי מהחום של הירקות…
חוץ מזה, יוצא נהדר! מכינה בפסח עם קמח תפוחי אדמה, פתרון נוח לפיקניק וכאלה