
לביבות תפוחי אדמה "מדורה" ביתיות
על ידי טלי אלעזר מתכונים קלים, קציצות
דרך קצת שונה להכנת לביבות תפוחי אדמה, במקום להרתיח את תפוחי האדמה נצלה אותם בתנור עם מלח גס ונקבל לביבות עסיסיות וטעימות במיוחד.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
10 דקות
50 דקות
1 שעה
הוראות הכנה
נצפה תחתית של תבנית תנור גדולה במלח גס בנדיבות (שכבה עבה).
נסדר את תפתוחי האדמה על גבי המלח ונכניס לתנור חם על מצב טורבו, 200 מעלות למשך כחצי שעה.
נוציא את תפוחי האדמה, נרוקן את התכולה לקערה גדולה, נצנן מעט.
נוסיף לקערת תפוחי האדמה את שאר מצרכי הלביבות ונערבב היטב לעיסה אחידה.
נטגן היטב בשמן חם כ-3 דקות מכל צד.
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
ג'וד
26/01/2016
סבתא עושה כך:
מכינה פירה
כשהפירה קר היא מוסיפה ביצה
וקמח עד שהבצק שנוצר אינו דביק.
מרדדת עם מערוך סערך לעובי אצבע .. קורצת לעיגולים ומטגנת .
לאחר הטיגון מפזרים מעט מלח שולחן. יאמי!!!
מירב
29/11/2015
שלום רציתי לשאול האם מכנסים את תפוחי האדמה שלמים או חתוכים הם לא יהיו מלוחים מדי בגלל המלח

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!