
מתכון לקוגל / קיגל תפוחי אדמה
על ידי המתכונים של שושי מאיר מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פשטידות וקישים
קוגל או קיגל תפוחי אדמה קל וטעים שמכינים בכל שישי. מתכון מעולה מ-4 מצרכים פשוטים, מתאים גם לפסח.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 50 דקות
-
20 דקות
1 שעה 30 דקות
1 שעה 50 דקות
- 2 תבניות אינגליש קייק
שיתוף >>
10 דירוגים וחוות דעת

18/06/2017
היי מינה, הפשטידה נהדרת כמו שהיא אבל תוכלי להוסיף לה כ-2 כפות קמח אם את רוצה לוודא שתצא לך פשטידה יציבה.
מינה
02/06/2017
רציתי לשאול אם לא צריך להוסיף מעט קמח שיחזיק את הפשטידה?
צביה
31/05/2016
האם לא צריך קמח ?

21/01/2016
היי דניאלה,
אופים את הפשטידה על חום גבוה כאשר היא מכוסה.
לאחר מכן מנמיכים את הטמפרטורה.

21/01/2016
היי אתי,
תלוי בגודל תפוחי האדמה.
כ 12-15 תפוחי אדמה בינוניים.
דניאלה
19/01/2016
היי, מה זה חום גבוה? לא נשרף?
אתי
19/01/2016
כמה בערך תפוחי אדמה זה 3 ק"ג

30/11/2015
היי אורלי,
3 ק"ג זו אכן הכמות המתאימה להכנת הקוגל, יוצא נהדר.
איילה
29/11/2015
יצא מעולה!!
אורלי כהן
26/11/2015
שלום,
האם 3 ק"ג תפו"א זה לא הרבה מדי?