
מתכון לקוגל / קיגל תפוחי אדמה
על ידי המתכונים של שושי מאיר מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פשטידות וקישים
קוגל או קיגל תפוחי אדמה קל וטעים שמכינים בכל שישי. מתכון מעולה מ-4 מצרכים פשוטים, מתאים גם לפסח.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 50 דקות
20 דקות
1 שעה 30 דקות
1 שעה 50 דקות
- 2 תבניות אינגליש קייק
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












10 דירוגים וחוות דעת
היי מינה, הפשטידה נהדרת כמו שהיא אבל תוכלי להוסיף לה כ-2 כפות קמח אם את רוצה לוודא שתצא לך פשטידה יציבה.
מינה
רציתי לשאול אם לא צריך להוסיף מעט קמח שיחזיק את הפשטידה?
צביה
האם לא צריך קמח ?
היי דניאלה,
אופים את הפשטידה על חום גבוה כאשר היא מכוסה.
לאחר מכן מנמיכים את הטמפרטורה.
היי אתי,
תלוי בגודל תפוחי האדמה.
כ 12-15 תפוחי אדמה בינוניים.
דניאלה
היי, מה זה חום גבוה? לא נשרף?
אתי
כמה בערך תפוחי אדמה זה 3 ק"ג
היי אורלי,
3 ק"ג זו אכן הכמות המתאימה להכנת הקוגל, יוצא נהדר.
איילה
יצא מעולה!!
אורלי כהן
שלום,
האם 3 ק"ג תפו"א זה לא הרבה מדי?