
טורטיות במילוי פירה, בצל מטוגן ופטריות
על ידי המתכונים של שושי מאיר מנות ראשונות, מתכונים צמחוניים
רול טורטייה קריספי צמחוני ממולא בפירה, בצל מטוגן ופטריות מוקפצות. מנה מוצלחת ומומלצת במיוחד.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
-
35 דקות
20 דקות
55 דקות
- 12 מנות קטנות
הוראות הכנה
את תפוחי האדמה נקלוף, נחתוך ונרכך לפירה.
את הבצלים נפרוס ונטגן עד להזהבה קלה, נוסיף את הפטריות ונטגן יחדיו כ-5 דקות.
נוסיף למחבת את רוטב הפטריות ותבלינים נקפיץ כדקה ונסיר מהאש.
נעביר את הבצל והפטריות לקערת הפירה ונערב יחדיו היטב.
נניח טורטייה על משטח עבודה, נמלא בתערובת הפירה, נסגור קצוות ונגלגל.
נטבול את הטורטיות בביצה טרופה ולאחר מכן נצפה היטב בפירורי לחם.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!