
טורטיות במילוי פירה, בצל מטוגן ופטריות
על ידי המתכונים של שושי מאיר מנות ראשונות, מתכונים צמחוניים
רול טורטייה קריספי צמחוני ממולא בפירה, בצל מטוגן ופטריות מוקפצות. מנה מוצלחת ומומלצת במיוחד.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
35 דקות
20 דקות
55 דקות
- 12 מנות קטנות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
את תפוחי האדמה נקלוף, נחתוך ונרכך לפירה.
את הבצלים נפרוס ונטגן עד להזהבה קלה, נוסיף את הפטריות ונטגן יחדיו כ-5 דקות.
נוסיף למחבת את רוטב הפטריות ותבלינים נקפיץ כדקה ונסיר מהאש.
נעביר את הבצל והפטריות לקערת הפירה ונערב יחדיו היטב.
נניח טורטייה על משטח עבודה, נמלא בתערובת הפירה, נסגור קצוות ונגלגל.
נטבול את הטורטיות בביצה טרופה ולאחר מכן נצפה היטב בפירורי לחם.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











