טורטיות במילוי פירה, בצל מטוגן ופטריות

על ידי המתכונים של שושי מאיר  ,

רול טורטייה קריספי צמחוני ממולא בפירה, בצל מטוגן ופטריות מוקפצות. מנה מוצלחת ומומלצת במיוחד.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 35 דקות

    20 דקות

    55 דקות

  • 12 מנות קטנות

מצרכים למתכון

12 טורטיות קטנות

2 תפוחי אדמה גדולים

2 סלסלות פטריות

2 בצלים

1 שקית רוטב פטריות

מלח פלפל פפריקה

לציפוי

2 ביצים טרופות

פירורי לחם מוזהבים

שומשום

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה נקלוף, נחתוך ונרכך לפירה.

את הבצלים נפרוס ונטגן עד להזהבה קלה, נוסיף את הפטריות ונטגן יחדיו כ-5 דקות.

נוסיף למחבת את רוטב הפטריות ותבלינים נקפיץ כדקה ונסיר מהאש.

נעביר את הבצל והפטריות לקערת הפירה ונערב יחדיו היטב.

נניח טורטייה על משטח עבודה, נמלא בתערובת הפירה, נסגור קצוות ונגלגל.

נטבול את הטורטיות בביצה טרופה ולאחר מכן נצפה היטב בפירורי לחם.

נטגן בשמן חצי עמוק עד להזהבה משני הצדדים.

נוציא לנייר סופג, נמתין מעט לצינון ונפרוס.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00