מתכון לתפוחי אדמה בזיתים

על ידי המתכונים של מירי יעקב  ,

מתכון לתפוחי אדמה בטפנד זיתים, תוספת תפוחי האדמה המסורתית עם טוויסט של תיבול מיוחד וטעים. קל מאוד להכנה וטעים עם כל ארוחה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

  • 5-7 מנות

מצרכים למתכון

חבילת תפוחי אדמה קטנים אדומים

מעט כורכום

3 כפות טפנד זיתים או זיתי קלמטה קצוצים

שמן זית

אבקת מרק בצל

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה פורסים לעיגולים עם הקליפה.

מרתיחים בסיר יחד עם מעט כורכום עד שתפוחי האדמה מתרככים, בערך 10 דקות הרתחה.

מסננים מנוזלים ומקררים את תפוחי האדמה.

בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה עם טפנד זיתים או זיתי קלמטה קצוצים, שמן זית, אבקת מרק ומלח לפי הטעם.

מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד להזהבה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00