FoodisGood

מתכון לתפוחי אדמה בזיתים

על ידי המתכונים של מירי יעקב  ,

מתכון לתפוחי אדמה בטפנד זיתים, תוספת תפוחי האדמה המסורתית עם טוויסט של תיבול מיוחד וטעים. קל מאוד להכנה וטעים עם כל ארוחה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

  • 5-7 מנות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

מצרכים למתכון

חבילת תפוחי אדמה קטנים אדומים

מעט כורכום

3 כפות טפנד זיתים או זיתי קלמטה קצוצים

שמן זית

אבקת מרק בצל

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה פורסים לעיגולים עם הקליפה.

מרתיחים בסיר יחד עם מעט כורכום עד שתפוחי האדמה מתרככים, בערך 10 דקות הרתחה.

מסננים מנוזלים ומקררים את תפוחי האדמה.

בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה עם טפנד זיתים או זיתי קלמטה קצוצים, שמן זית, אבקת מרק ומלח לפי הטעם.

מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד להזהבה.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.