
מתכון לתפוחי אדמה בזיתים
על ידי המתכונים של מירי יעקב מתכונים קלים, תוספות
מתכון לתפוחי אדמה בטפנד זיתים, תוספת תפוחי האדמה המסורתית עם טוויסט של תיבול מיוחד וטעים. קל מאוד להכנה וטעים עם כל ארוחה.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
10 דקות
20 דקות
30 דקות
- 5-7 מנות
מצרכים למתכון
חבילת תפוחי אדמה קטנים אדומים
מעט כורכום
3 כפות טפנד זיתים או זיתי קלמטה קצוצים
שמן זית
אבקת מרק בצל
הוראות הכנה
את תפוחי האדמה פורסים לעיגולים עם הקליפה.
מרתיחים בסיר יחד עם מעט כורכום עד שתפוחי האדמה מתרככים, בערך 10 דקות הרתחה.
מסננים מנוזלים ומקררים את תפוחי האדמה.
בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה עם טפנד זיתים או זיתי קלמטה קצוצים, שמן זית, אבקת מרק ומלח לפי הטעם.
מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד להזהבה.

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!