
סהרוני תפוחי אדמה רכים מתובלים
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, תוספות
לקראת חגי תשרי תמיד יש צורך בתוספת שמתאימה לכל ארוחה, כזו תמיד צריכה להיות על השולחן. סהרוני תפוחי אדמה מתובלים הם בהחלט התוספת המתאימה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
20 דקות
30 דקות
50 דקות
- 6 סועדים
הוראות הכנה
נקלוף את תפוחי האדמה ונחתוך לצורת חצאי ירח (סהרונים).
נשטוף ונעביר לסיר גדול עם מים רותחים.
נבשל את תפוחי האדמה בסיר עם המים על אש גבוהה כ-5 דקות.
נסנן מנוזלים ונסדר את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
בכוס או קערית קטנה נערבב את השמן עם התבלינים, נשפוך על תפוחי האדמה ונערבב בעדינות לציפוי שווה.
נאפה את תפוחי האדמה בתנור חם על 200 מעלות טורבו 25-30 דקות, אנחנו מחפשים גוון זהוב.
שיתוף >>
7 דירוגים וחוות דעת
תמר
08/03/2019
מתכון ממש מוצלח!
תמר
12/02/2019
יצא מעולה וטעים!
אורה
10/05/2018
יצא ממש מעולה, עשיתי גם עם צ'ילי ו/או רוטב ברביקיו וליקקנו את האצבעות. מתכון מומלץ ביותר.
ציפי
24/02/2018
מצטרפת להמלצות – יצא נהדר
אסתי
16/09/2017
טעים מאוד!
מתכון מומלץ!!
חני
13/08/2017
יצא מעולה!! מומלץ בחום!!
אורלי ח.
17/03/2017
מתכון מצויין – קל ומהיר להכנה והתוצאה נפלאה וטעימה מאוד

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!