סהרוני תפוחי אדמה רכים מתובלים
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, תוספות
לקראת חגי תשרי תמיד יש צורך בתוספת שמתאימה לכל ארוחה, כזו תמיד צריכה להיות על השולחן. סהרוני תפוחי אדמה מתובלים הם בהחלט התוספת המתאימה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
20 דקות
30 דקות
50 דקות
- 6 סועדים
מצרכים למתכון
5 תפוחי אדמה בינוניים
6 כפות שמן
כפית מלח
כפית אבקת מרק עוף בשרית
קורט כורכום
קורט פלפל שחור
הוראות הכנה
נקלוף את תפוחי האדמה ונחתוך לצורת חצאי ירח (סהרונים).
נשטוף ונעביר לסיר גדול עם מים רותחים.
נבשל את תפוחי האדמה בסיר עם המים על אש גבוהה כ-5 דקות.
נסנן מנוזלים ונסדר את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
בכוס או קערית קטנה נערבב את השמן עם התבלינים, נשפוך על תפוחי האדמה ונערבב בעדינות לציפוי שווה.
נאפה את תפוחי האדמה בתנור חם על 200 מעלות טורבו 25-30 דקות, אנחנו מחפשים גוון זהוב.
7 דירוגים וחוות דעת
תמר
מתכון ממש מוצלח!
תמר
יצא מעולה וטעים!
אורה
יצא ממש מעולה, עשיתי גם עם צ'ילי ו/או רוטב ברביקיו וליקקנו את האצבעות. מתכון מומלץ ביותר.
ציפי
מצטרפת להמלצות – יצא נהדר
אסתי
טעים מאוד!
מתכון מומלץ!!
חני
יצא מעולה!! מומלץ בחום!!
אורלי ח.
מתכון מצויין – קל ומהיר להכנה והתוצאה נפלאה וטעימה מאוד