
הוראות הכנה
לשטוף היטב את הפראסה ולחתוך לטבעות.
לבשל במים רותחים כעשר דקות את טבעות הפראסה עד לריכוך, לסחוט מנוזלים ואת העיסה להוסיף לבשר הטחון.
להוסיף את מחית תפוח האדמה, הביצה והתבלינים ולערבב היטב.
לתת לתערובת לנוח כמה דקות ואז ליצור ממנה קציצות.
לקמח משני הצדדים (בקמח מצה או קמח לבן) ולטגן בשמן חצי עמוק כ-2 דקות מכל צד.
את הפראסה אני נוהג לקנות בעונה כאשר מחירם זול יחסית כ 5 שח לקילו , שוטף אותם וחותך לטבעות ומקפיא.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!