
איך להכין לימונים כבושים בקלות
על ידי טלי אלעזר מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, סלטים וירקות
מתכון ללימונים כבושים עם תבלינים שמכינים בקלות בכל בית. מתכון קל וטעים בלי הרבה עבודה, לאחר מספר ימים יתקבלו לימונים כבושים מעולים שכדאי לשלב בתבשילים שונים.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
-
20 דקות
20 דקות
- צנצנת ליטר
הוראות הכנה
מנקים ביסודיות את הלימונים ביסודיות תחת מים.
פורסים את הלימונים לפרוסות שוות ככל שניתן.
מצפים כל לימון במלח מכל צד, מנערים היטב מעודפי המלח ומכניסים לצנצנת.
סוחטים לצנצנת 2 לימונים שלמים, מוסיפים תבלינים ושמן זית.
מניחים את צנצנת הלימונים הכבודים על השיש אך לא עם שמש ישירה עליהם.
מידי פעם הופכים את הצנצנת כדי שהנוזלים יגיעו לכל הלימונים.
לאחר 3 ימים טועמים את הלימונים ומחליטים אם להמשיך בתהליך הכבישה או לא.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!