לביבות פתיתים וגבינות מלוחות

על ידי רותי אזולאי מהמטבח באהבה  , , ,

הפתרון המושלם לארוחת ערב לקטנים ולגדולים - לביבות פתיתים וגבינות שכולם אוהבים. ניתן להכין יום לפני ולארוז לבית הספר. כדאי להכפיל כמויות.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 15 דקות

    30 דקות

    45 דקות

  • כ-10 לביבות

מצרכים למתכון

לפתיתים

250 גר' פתיתים

20 גר' חמאה

1 כוסות מים רותחים

3/4 כוסות חלב

מעט מלח

ללביבות

100 גר' גבינה בולגרית (5%)

150 גר' גבינה צהובה מגוררת

2 ביצים

כף קמח

הוראות הכנה

תחילה נכין את הפתיתים: בסיר בינוני נמיס חמאה ובה נטגן את הפתיתים לכ-2 דקות, תוך כדי ערבוב.

נוסיף מים רותחים, חלב ומלח, נביא לרתיחה, ננמיך להבה ונבשל עד שהפתיתים מוכנים.

נסנן מנוזלים ונצנן לטמפרטורת החדר.

לאחר שהפתיתים התקררו נערבב אותם בקערה גדולה יחד עם שאר מצרכי הלביבות עד לעיסה אחידה.

נמיס קוביית חמאה (או שמן) במחבת, ניצור לביבות ונטגן עד להזהבה מכל צד.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00