
לביבות פתיתים וגבינות מלוחות
על ידי רותי אזולאי מהמטבח באהבה מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פתיתים, קציצות
הפתרון המושלם לארוחת ערב לקטנים ולגדולים - לביבות פתיתים וגבינות שכולם אוהבים. ניתן להכין יום לפני ולארוז לבית הספר. כדאי להכפיל כמויות.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
-
15 דקות
30 דקות
45 דקות
- כ-10 לביבות
הוראות הכנה
תחילה נכין את הפתיתים: בסיר בינוני נמיס חמאה ובה נטגן את הפתיתים לכ-2 דקות, תוך כדי ערבוב.
נוסיף מים רותחים, חלב ומלח, נביא לרתיחה, ננמיך להבה ונבשל עד שהפתיתים מוכנים.
נסנן מנוזלים ונצנן לטמפרטורת החדר.
לאחר שהפתיתים התקררו נערבב אותם בקערה גדולה יחד עם שאר מצרכי הלביבות עד לעיסה אחידה.
נמיס קוביית חמאה (או שמן) במחבת, ניצור לביבות ונטגן עד להזהבה מכל צד.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!